Чи можна оплатити кредит кредитною карткою іншого банку?

cartoy-dr-banka

Коли власних коштів не вистачає, щоб виконувати кредитні зобов'язання, одні клієнти просто перестають сплачувати зростаючі борги, а інші - роблять спроби погасити кредит через інший банк. Так чи можна оплатити кредит карткою іншого банку? Платежі за боргами приймаються як готівкою в касах, так і віддалено. Тому оплатити кредит кредитною карткою іншого банку теж можна. Головне, не забути про комісію за дану операцію - вона може становити 1-5%, в залежності від компанії.

Також практикують перекупку заборгованостей одним кредитором у іншого. Це вигідно для всіх учасників угоди: перший позикодавець отримує свої гроші, другий - клієнта, а позичальник, як правило, знижений відсоток або якісь інші поліпшені умови.

Яке може бути покарання за несплату кредиту

Якщо клієнт перестав вносити регулярні платежі, його закономірно очікує покарання за несплату кредиту, яке може бути таким:

  • Штрафи та пеня;
  • Зіпсована КІ і занесення в ЧС;
  • Судовий розгляд;
  • Накладення арешту на майно;
  • Стягнення застави.

Як законно не платити кредит банку

Деяких неплатників цікавить питання: як законно не платити кредит банку? На даний момент існує два відомих способи:

1) Провести процедуру визнання банкрутом. Цей варіант має недолік - банкрут не зможе взяти кредит в банку протягом п'яти років;

2) Якщо у банку відкликали ліцензію, борги анулюються.

Взяти кредит онлайн на погашення іншого кредиту

Сьогодні практикують брати позики, щоб оплатити борги по кредиту. Щоб розібратися зі зростаючими боргами або достроково повернути кредит банку, можна звернутися в мікрофінансові організації. На відміну від інших кредиторів, МФО найчастіше схвалюють позики, навіть якщо у заявника є борги і його КІ зіпсована.

Наприклад, взяти кредит онлайн в MyCredit можна в будь-який час, надавши тільки дані паспорта та ІПН. Після схвалення запиту кошти будуть перераховані на вказану вами банківську картку буквально протягом декількох хвилин.

Залиште свій коментар
Будь ласка, введіть Ваше ім`я
Будь ласка, введіть Ваш коментар
captcha=feedback
Введіть символи