Потрібні гроші на подарунок? Майкредит допоможе!

nyjnu-dengi-na-podarok

До дня народження близької людини чи друга потрібно готуватися заздалегідь і відкладати потихеньку гроші, а можна, в клопотах, про нього просто забути. І тоді доведеться вирішувати фінансові питання дуже швидко. Проігнорувати свято - не варіант, тому важливо знати, де можна швидко знайти гроші.

Якщо потрібні гроші на подарунок коханій, а наступна зарплата тільки через пару тижнів, є кілька варіантів вирішення проблеми:

  • Купити недорогий, але приємний подарунок, наприклад, якийсь недорогий сучасний гаджет;
  • Зробити подарунок самому і доповнити красивим букетом квітів;
  • Позичити суму і купити те, що людину точно здивує.

Коли потрібні гроші на подарунок, насамперед варто визначитися з тим, що ви будете купувати. Зараз дуже модно дарувати щось нове з техніки. Але такий сюрприз швидше сподобається чоловікам або дітям. Хоча молоді дівчата не відмовляться, наприклад, від розумного годинника з гарним дизайном. Вартість такого подарунка може скласти близько 3000 - 10000 гривень, але точно буде приємним сюрпризом.

Якщо потрібні гроші на подарунок мамі, тут все простіше. Мамі завжди буде приємна увага дитини і подарунок у першу чергу повинен бути просто від душі. Наприклад, оригінальна парфумерія, косметика та квіти. Вартість подарунка може скласти 1000-5000 грн.

Якщо вам потрібні гроші на подарунок жінці, то тут не все так просто. Банальні привітання тут не підійдуть. Важливо не тільки придумати оригінальний подарунок, але й красиво його презентувати. Все це коштує грошей, і чималих. При виборі подарунка коханій людині – не скупіться, дізнайтеся, що йому хотілося б отримати в подарунок і не намагайтеся економити, якщо від вас чекають якийсь конкретний презент.

Якщо завтра свято, а гроші на подарунок потрібні вже сьогодні

Якщо ви не встигли підготуватися до купівлі та розумієте, що вам не вистачає до 3000 грн, тут можна опрацювати найшвидший варіант:

  • Друзі та знайомі зазвичай відразу приходять на допомогу, та не можна бути впевненим, що у них виявляться зайві гроші саме в цей відповідальний момент;
  • Йти в ломбард не зовсім вигідно, тому що потрібно закладати своє майно, а викуповувати його доведеться під великі відсотки;
  • Онлайн-кредитування, де можна отримати гроші на карту онлайн терміново всього за 20 хвилин.

Насправді безвідсотковий кредит в інтернеті - це вже не така «чудасія», як це могло сприйматися кілька років тому. Більше сотні тисяч українців щодня користуються послугами онлайн-сервісів, одним з найпопулярніших серед них є MyCredit. Тут перша позика під 0 відсотків до 3000 грн терміном до 25 днів є легкою для отримання. Оформити заявку на кредит займе до 2-х хвилин. Ви просто вказуєте анкетні дані, бажану суму і строк, пройдіть реєстрацію. Кошти зараховуються на рахунок автоматично протягом 15-20 хвилин.

Ідеї недорогих подарунків на Новий рік чи будь-яке інше свято можуть бути різними, однак якщо у вас коштів просто не вистачає, кредит на свята - цілком нормальний спосіб виходу з проблемної ситуації. Майкредит - це не тільки вигідне кредитування, але й оптимальний спосіб швидко вирішити фінансове питання.

Залиште свій коментар
Будь ласка, введіть Ваше ім`я
Будь ласка, введіть Ваш коментар
captcha=feedback
Введіть символи