Найвигідніші ставки по кредитах в Україні

samie-vigodn-st-po-cr

Трапляються ситуації, коли терміново потрібні гроші, і немає часу на довгий і зважений вибір кредитора. Проте, цьому етапу важливо приділити велику роль і підійти до рішення зважено - вам доведеться підписувати договір, підтримувати юридичні відносини. Однозначно, співпрацювати краще з перевіреною і надійною компанією. Крім того аналіз ринку дасть можливість знайти оптимальні умови і найбільш мінімальні ставки по кредитах.

Як визначити, які банки надають найвигідніші ставки за споживчим кредитом? Існує безліч сайтів, де ви знайдете перелік банків із зазначенням цієї інформації. Ви можете вибрати банк з найвигіднішою ставкою по кредиту і дізнатися додаткову інформацію по телефону або у відділенні.

У яких банках найвигідніші ставки по кредитах?

У 2020 році лідерами банківського кредитування визнані: ПУМБ з пропозицією «Все ясно», Альфа-банк з «Кредитом готівкою», а також Ідея Банк. Серед банків, що надають кредити онлайн, також визначилася трійка лідерів, які кредитують в онлайн-режимі і роблять це дуже успішно. На першому місці знаходиться Monobank з 0,01% в рік. На другому - А-банк і 2,9% річних, на третьому - Приватбанк і кредит під 0%. Однак не поспішайте з оформленням - уважно прочитайте умови - можливо ви знайдете додаткові платежі у вигляді страховки, комісії за оформлення.

МФО. Яка найвигідніша ставка по кредиту?

Банківське кредитування зараз відходить на 2-й план. Звертатися туди цікаво лише в тому випадку, якщо ви берете велику суму і на тривалий період часу. Якщо ж гроші невеликі, потрібні терміново і на термін до 1 місяця, краще скористатися послугами МФО - мікрофінансових організацій. Якщо ви хочете взяти кредит за вигідною ставкою, виберіть сервіс мікрокредитування і заповніть заявку на сайті. Всі компанії пропонують позики на приблизно однакових умовах: заповнення анкети через інтернет, цілодобову роботу. відсутність застави і поручителя. Але вартість послуги значно відрізняється і може досягати 3% за добу користування.

Відзначимо, що в більшості інтернет-сервісів є кредитні калькулятори, де можна ввести розмір і термін позики, і моментально побачити підсумкову суму до виплати.

Чому у нас найвигідніші відсотки по кредитах в Україні?

Сервіс MyCredit пропонує найвигідніший кредит серед організацій мікрокредитування. Для нових клієнтів передбачений безпроцентний кредит під 0,01% в день, замість стандартних 1,99%. Постійні користувачі стають учасниками програми лояльності і отримують дисконтні промокоди від 20 до 90%. У складний для української економіки і громадян період ми готові допомогти фінансово на вигідних умовах.

Залиште свій коментар
Будь ласка, введіть Ваше ім`я
Будь ласка, введіть Ваш коментар
captcha=feedback
Введіть символи