Скільки Приватбанк бере відсотків за кредит?

procent-credit

Всім відомо, що банки видають населенню гроші під відсотки. Звертаючись до фінансової організації за підтримкою, ми інтуїтивно готові платити за послугу. Проблема полягає в тому, що більшість клієнтів не цікавляться під який відсоток дають кредит в приватбанку, для них головний орієнтир - сума та строк. Але ставка - найважливіша складова механізму, яка може повністю змінити перші уявлення про умови та виявитися дорогою несподіванкою.

Отже, скільки приват банк бере відсотків за кредит, залежить від типу позики та її призначення. Він пропонує ряд стандартних пропозицій, в кожному з них ставка різна:

  • Автокредит по 18% (б / в автомобіль) і 24,9% (нові машини).
  • Відсотки по кредиту в ПриватБанку на нерухомість також відрізняються. Якщо купуєте житло на первинному ринку - 17,9%, на вторинному - 20,9%, а на конфісковані квартири - 14,32%.
  • Заставні позики видаються від 22,9%, залежно від вартості майна.
  • Нарахування відсотків за кредитом приватбанк (до 50 000 гривень) відбувається щомісяця і становить 4,59%.

Який відсоток за кредитними картками в ПриватБанку?

Якщо банк неохоче видає великі позики, то оформити картку приватбанк доступно будь-кому. Незважаючи на те, що пільговий період тут великий - 55 днів, знати про ставку потрібно обов'язково.

Відсоток по кредитці приват Банку також варіюється від найменування картки:

  • "Універсальна" стягує 34,8% річних, місячний показник - 3,6%;
  • "Gold" ставка становить 32,4%;
  • "Platinum" - 26,4%.

Також власники кредиток можуть скористатися сервісами:

  • "Оплата частинами", що коштує 0,01% від товару (кожен місяць);
  • "Миттєва розстрочка", вартістю в 2,9% від вартості покупки (щомісяця).

Ставка обов'язково фіксується в договорі позики та не змінюється в односторонньому порядку. Правда, є один нюанс: коли в контракті прописана плаваюча ставка, вона може як зменшуватися, так і збільшуватися. Ризикувати з таким параметром не варто. Краще виділити час і знайти пропозицію з прийнятною для вас оплатою.

Де можна знайти кредит під 0%?

Якщо запропоновані варіанти вас не влаштовують, варто пошукати нульовий кредит, тобто той, за який не нараховується комісія за користування. Зазвичай таку пропозицію не зустрінеш в компаніях банківського сектору, але є ще мікрофінансовий сектор.

Так, наприклад, сервіс онлайн-кредитування MyCredit оформляє перший кредит під 0 відсотків для всіх позичальників. Взяти безкоштовну позику на картку можна на суму до 4 000 гривень без відомостей про доходи та довідок з роботи. Звернутися може як студент, так і пенсіонер, і навіть безробітні громадяни. Відсоток схвалення дорівнює 95 з сотні, що свідчить про високий рівень лояльності. Позика під 0,01% оформляється до 30 днів з можливою пролонгацією, а також триденний грейс-період без штрафних санкцій і додаткової пені. Постійне використання сервісу має ряд переваг, серед яких підвищення доступної суми до 10 000 і автоматичне підтвердження заявок.

Залиште свій коментар
Будь ласка, введіть Ваше ім`я
Будь ласка, введіть Ваш коментар
captcha=feedback
Введіть символи