Кредитна картка ПриватБанк. Умови отримання

carta-privatbank

Можна з упевненістю сказати, що ПриватБанк - найпопулярніший банк України. Уже 26 років компанія функціонує на ринку України, і за даними 2018 року саме тут обслуговуються 53,9% українців. Третина вкладів громадян України зберігається в Приваті.

Банк є сучасним і технологічним, відповідаючи всім міжнародним стандартам. Приват24 визнаний одним з кращих мобільних банкінгів світу.

У компанії представлена ​​широка лінійка продуктів різного призначення - депозити, кредити, оформлення карток, перекази коштів і платежі будь-якого виду. У даній статті ми докладно зупинимося на платіжних картках і розповімо, як відбувається оформлення кредитної картки Приватбанк.

Розрізняють такі види кредитних карток Приватбанку:

Як ми вже сказали, банк пропонує безліч послуг і продуктових лінійок. Відповідно, якщо ви вирішили замовити кредитну картку Приватбанк, буде корисно заздалегідь дізнатися, які види бувають.

  • Кредитна картка універсальна Приватбанк. Платіжна картка з доступним лімітом. Може використовуватися як для особистих цілей і розпорядження власними коштами, так і в якості кредитної. Ліміт - до 50 000 грн, пільговий період - 55 днів. Оформляється безкоштовно по паспорту та ІПН.
  • Картка Голд. Має ті ж характеристики, що й універсальна. Перевага - більший доступний ліміт (до 75 000) і VIP-обслуговування, за клієнтом закріплюється персональний менеджер. Щомісячний внесок учасника Голд клубу - 20 гривень, видається безкоштовно. Онлайн заявка на кредитну картку Приватбанку можлива, якщо ви вже є клієнтом і ваші дані (паспорт та ІПН) вже внесені в електронну базу.
  • Картка з фото. Один з видів золотої картки. Переваги - персоналізована і має додатковий рівень захисту даних. Вартість - 100 гривень.
  • З дизайном. Ви можете самостійно вибрати малюнок із запропонованого переліку. Важливо, що дана картка є додатковою до основної. Тобто, якщо ви не є клієнтом, відразу отримати кредитну картку в Приватбанку з індивідуальним дизайном не вийде.
  • Елітні картки вищого рівня. Банк пропонує кілька варіантів кредиток такого рангу. Переваги - це високий ліміт, привілейоване обслуговування, збільшений кешбек, низькі відсотки за користування банківськими коштами. Однак, обслуговування і замовлення не безкоштовне. Детальніше про умови отримання і експлуатації ви можете дізнатися безпосередньо на сайті банку.

Як оформити кредитну картку в Приватбанку?

Замовити її ви можете в будь-якому зручному відділення банку буквально за 20 хвилин. Процедура відбувається наступним чином:

  • необхідно звернутися до будь-якого вільного консультанту;
  • вам запропонують заповнити анкету із зазначенням особистих даних і зададуть все потрібні питання;
  • співробітник відділення зробить копії або фото паспорта та ІПН. Важливо не забути ці документи;
  • далі ви підпишете документи про співпрацю;
  • завершальним етапом буде фото з карткою - співробітник сфотографує вас і прикріпить фото до вашої анкети.

Ви можете оформити кредитну картку онлайн в Приватбанку, подавши заявку на сайті і пройшовши електронну ідентифікацію. Але, щоб отримати носій - все одно доведеться відвідати відділення. Ви можете вибрати будь-яке зручне представництво по Україні.

Кредитний ліміт по картці

Цим терміном позначається максимальна можлива сума для карток певного виду. Наприклад, універсальна кредитна картка має найбільший ліміт 50 000, Голд - 75 000 грн.

Ліміт встановлюється кредитором індивідуально по відношенню до кожного позичальника. На підставі аналізу його прибутку і платоспроможності в цілому.

Кредитні картки Приватбанку в Україні припускають поступове підвищення ліміту в процесі користування. На підставі того, як клієнт використовує особисті та банківські гроші, чи дотримується платіжну дисципліну, регулярно проводиться моніторинг та аналіз його платоспроможності. Якщо ви відповідально підходите до повернення запозичених коштів - співробітник банку може зателефонувати і запропонувати збільшити ліміт. Для цього не потрібно відвідувати відділення, якщо ви погодитеся - це відбудеться автоматично. У деяких випадках можна збільшити його самостійно через Приват24.

Пільговий період

Передбачається можливість безкоштовно користуватися кредитними грошима.

У більшості випадків він становить 55 днів. Тобто, 55 днів ставка вважається мінімальна - під 0,01%. Якщо ви повертаєте суму протягом цього періоду - ви практично нічого не переплачуєте.

Якщо вам не вистачило цього часу для повернення коштів - передбачається щомісячний платіж в розмірі 5% від суми боргу.

Як ви можете використовувати отриману кредитну картку Приватбанку?

Варіантів застосування банківської картки зараз безліч. Ви можете використовувати її, перебуваючи в будь-якій точці світу для:

  • оплати покупок в магазинах;
  • придбання товарів через інтернет;
  • здійснення переказів на інші особисті і корпоративні картки;
  • оплати за комунальні послуги;
  • отримувати готівку в банкоматах і відділеннях банку.

Отримати кредит онлайн в сервісі MyCredit ви можете на будь-яку картку Привату. Важливо, щоб власником були саме ви, і картка була активна.

Щоб отримати кошти вам не доведеться нікуди їхати - вся процедура відбувається на сайті компанії і займає не більше 15 хвилин.

Залиште свій коментар
Будь ласка, введіть Ваше ім`я
Будь ласка, введіть Ваш коментар
captcha=feedback
Введіть символи