Де оформити кредитну картку в Україні?

oformit-creditky

Банківська картка є у кожного з нас. Зручність і функціональність цієї речі навіть не потрібно доводити. Отримати зарплату або інші виплати, скинути гроші на іншу картку, зробити покупку в мережі і навіть оплатити комуналку можна за допомогою картки.

Одним з видів платіжних карток є кредитка, яка дозволяє не просто використовувати особисті кошти, а й має кредитний ліміт, наданий банком для користування клієнтові під певний місячний відсоток. Це зручно, оскільки, якщо особистих фінансів не вистачає - потрібна сума, фактично, завжди в кишені.

Як правило, картки надаються у відділенні. За часів інформаційних технологій, безумовно, зручніше було б отримувати їх через інтернет. Ми розповімо, як можна швидко оформити кредитну картку онлайн через інтернет в Україні.

Банки, в яких можна оформити кредитну картку через інтернет:

Банків, які надають послугу замовити кредитну картку онлайн по інтернету, на жаль, не так багато. Які банківські структури дають таку можливість, і на яких умовах читайте нижче.

Важливо відзначити, що всі названі варіанти, крім Monobank, мають на увазі можливість тільки оформити замовлення кредитної картки через інтернет. Забирати її доведеться у відділенні.

У свою чергу монобанк - єдиний в Україні банк, що функціонує повністю онлайн. Це дозволяє взяти кредитну картку онлайн без необхідності їхати в представництво. Заявка заповнюється на сайті або в мобільному додатку, підкріплюються фото паспорта та коду, підписується договір. Можна швидко отримати кредитну картку онлайн за 1 день, якщо ви живете в Харкові, Дніпрі, Києві, Одесі - її доставить кур'єр. В інші міста замовлення доставлять поштою.

Умови отримання кредитної картки в банках України

Щоб відкрити кредитну картку необхідно:

  • бути громадянином України;
  • мати паспорт та ІПН;
  • вік в різних банках регламентується по-різному, як правило, доступні кредитні картки з 18 років.

Процедура у відділенні відбувається так:

  • ви звертаєтеся до будь-якого вільного консультанту;
  • заповнюєте анкету і відповідаєте на поставлені запитання;
  • показуєте паспорт та ІПН;
  • вам видають кредитку і роблять фотографію.

Оформлення кредитної картки онлайн в Україні передбачає:

  • подачу анкети на сайті кредитора;
  • прикріплення документів до анкети;
  • висновок електронного договору;
  • отримання у відділенні.

Яку кредитну картку вибрати?

Таким чином, кредитні картки через інтернет, не виходячи з дому, надає виключно монобанк. Але якщо вам не принципово, як саме отримати кредитку, краще відштовхуватися від загальних умов кредитування - відсотків, пільгового періоду, ліміту, вартості оформлення.

Заповнити та залишити заявку на кредитну картку ви можете в будь-якому українському банку. Ви отримаєте її на місці і зможете розпоряджатися коштами вже в перший день користування.

Для чого потрібна кредитка?

Головне призначення - це можливість використовувати позичені наперед гроші в будь-який час і в будь-якому місці. Але якщо трапилися непередбачені витрати і фінансів все одно не вистачає, ви можете оформити кредит онлайн в будь-якому з українських МФО, що надають послуги мікропозики.

Сервіс MyCredit пропонує найвигідніші на ринку умови і дає можливість отримати гроші на будь-яку дебетову або кредитну картку. На сайті запропонована проста онлайн заявка, заповнення якої займе не більше 10 хвилин вашого часу. Імовірність схвалення тут досить висока, ви можете запитати суму на будь-які цілі без необхідності звітувати, куди витратили видані гроші.

Залиште свій коментар
Будь ласка, введіть Ваше ім`я
Будь ласка, введіть Ваш коментар
captcha=feedback
Введіть символи