Який банк видає кредит безробітним?

Який банк видає кредит безробітним?

Кожен день ми бачимо реклами банків, магазинів, які закликають взяти техніку в кредит. Яскраві картинки, привабливі умови, гарячі «0% річних». Але чи все дійсно так просто і невже оформивши позику на 10000 гривень строком на 6 місяців через півроку можна повернути цю ж суму і ні гривнею більше? Важливо з'ясувати, які банки України пропонують вигідні умови, чи існують альтернативні Проте економні варіанти.

Взяти споживчий кредит сьогодні може кожен. В Україні працює 98 банків і кожен з них пропонує цікаві умови, збираючи тим самим свою «цільову аудиторію». Одні банки активно пропонують оформити кредит на техніку, інші - заставний на покупку автомобіля, треті - розвивають зарплатні проекти і дають особливі «пільгові» умови клієнтам.

Кредитних продуктів багато, кожен має свої переваги, недоліки. Тому перш ніж визначитися, в якому банку краще взяти споживчий кредит в Україні, слід вивчити можливі «підводні камені». Що може приховувати банк від клієнта (той самий дрібний шрифт в договорі):

  • Суму і спосіб нарахування комісій (на залишок суми до виплати, на загальне тіло кредиту);
  • Оплату додаткових послуг (SMS-банкінг, online-банкінг, обслуговування банківської карти);
  • Нарахування відсотків за овердрафтом на карти і т.п.

Щоб бути впевненим, який споживчий кредит найвигідніший і відчувати себе не обдуреним, важливо уважно читати договір. Причому якщо в документі є посилання на сайт банку, не полінуйтеся і перевірте її. Швидше за все, банк просто опублікував важливу частину угоди на сайті, а підпис ви будете ставити на додатковому договорі. І говорити після про те, що ви нічого не знали - безглуздо. Підпис - юридична свідоцтво того, що ви ознайомилися з усіма умовами і дали згоду на їх виконання.

Актуальні умови кредитування банків України

Розглянемо, в якому банку краще взяти споживчий кредит в Україні. За приклад взято найбільш поширений кредит готівкою - 5000 гривень на 12 місяців.

БанкРазова комісіяЩомісячний платіжПереплатаМожливість подачі заявки онлайн
IdeaBank 750 495 1690 Так
Credit Agricole Bank 230 566 2025 Ні
ПУМБ 0 594 2124 Так
Кредобанк 0 600 2195 Ні
Альфа Банк 30 804 4674 Так

Бачимо, що умови відрізняються: десь клієнт повинен сплатити разову комісію (за відкриття рахунку), десь переплата по позиці становитиме практично 100%. Але головний критерій «зручності» - можливість взяти споживчий кредит, не виходячи з дому - ні. Тобто теоретично клієнт може подати онлайн-заявку на сайті банку, але фактично отримати гроші вдасться тільки після підписання договору у відділенні.

Чому інтернет-кредитування - зручно?

Розгляньте можливість взяти споживчий кредит онлайн, наприклад, через сервіс MyCredit. Робота сервісу налагоджена професійно - вже десятки тисяч українців успішно скористалися його послугами. Клієнт може бути впевнений в тому, що не переплатить більше, ніж передбачалося - деталізована сума до закриття відображається в особистому кабінеті, доступна цілодобово.

Основні переваги MyCredit:

  • Можливість швидко взяти споживчий кредит сумою до 3000 гривень строком до 35 днів;
  • Оформити угоду можна в режимі 24/7, навіть вночі або у вихідний день;
  • Сума до закриття, відсотки, доступні в особистому кабінеті;
  • Ніяких комісій за відкриття рахунку;
  • Можливість отримання грошей онлайн вже через 20 хвилин, не виходячи з дому;

Оплачувати займ можна в інтернеті за допомогою банківських карт Visa, MasterCard, системи Приват 24. Також можна внести платіж через каси банків-партнерів, перелік яких доступний на сайті MyCredit або погасити борг через термінали самообслуговування Easy Pay, iBox, Приват Банку.

У клієнта є можливість відстрочити оплату до трьох днів, що ніяк не вплине на кредитну історію. Також за дострокове погашення не передбачаються штрафні санкції.

Критерії оцінки кредиту, що визначають який споживчий кредит найвигідніший, у кожного свої. Для кого-то важливо платити менше комісій, для кого-то має значення кредитна ставка. Якщо вам потрібно взяти гроші всього за 20 хвилин на банківську карту не виходячи з дому, зверніть увагу на сервіс MyCredit, який дозволить вирішити фінансові питання без зусиль і витрат часу.

Залиште свій коментар
Будь ласка, введіть Ваше ім`я
Будь ласка, введіть Ваш коментар
captcha=feedback
Введіть символи