В якому банку найнижчий відсоток за споживчим кредитом?

v-kakom-banke-samie-nizk-pr-potreb-cr

Фінансова грамотність українців, на жаль, знаходиться не на найвищому рівні. Багато співвітчизників періодично стикаються з проблемами щодо виплат за кредитами або кредитними картками, хоча при грамотному підході легко уникнути скрутних ситуацій. Наприклад, вибравши банк з низьким відсотком за споживчим кредитом. Як це зробити? Важливо вивчити і порівняти всі можливі варіанти і пропозиції на ринку. З умовами співпраці можна попередньо ознайомитися на офіційних сайтах фінустанов.

Список банків з найнижчими відсотками за споживчим кредитом

Ми вивчили цю тему і готові розповісти, в якому банку найнижчий відсоток на споживчий кредит в Україні. На сьогодні список лідерів виглядає так:

  • Райффайзен банк. Відсоткова ставка 39,96% в рік. без комісій та першого внеску. Обсяг коштів - до 100000 грн.
  • ІдеяБанк зі ставкою 55,01% в рік, без комісії, але з 2,65% щомісяця. Доступно взяти позику до 40000 під 15% на рік.
  • КредиАгріколь. Тут пропонують до 50000 грн без комісії, але з 2,3% щомісяця. Річна надбавка становить 15%.
  • Кредобанк. Також без одноразової комісії, але 2,59% щомісяця. Максимально доступна сума кредитування - 20000 грн. Без початкового внеску.

Тепер ви знаєте, в якому банку і зможете вибрати оптимальний варіант кредитування.

На яких умовах відбувається кредитування громадян?

Для оформлення заявки на отримання грошей банки з низьким відсотком за споживчим кредитом запитують паспорт, ідентифікаційний код, довідку про доходи. Деякі вимагають наявність поручителів і кредитують під заставу нерухомості або автомобіля. А ще рішення за запитом можна чекати не один тиждень.

Вивчаючи, в якому банку можна взяти споживчий кредит під низький відсоток, рекомендуємо ознайомитися також з іншими правилами видачі позики, прочитати договір сторін заздалегідь і переконатися, що там не прописані додаткові комісії та платежі.

Коли гроші потрібні терміново, названі умови можуть не підійти. Збирати довідки, залучати поручителів і чекати рішення за позикою - досить довгий процес. Простіше і швидше буде оформити кредит онлайн на нашому сайті. Ми спеціалізуємося на мікрокредитуванні, тому велику суму ви не отримаєте, а ось оформити від 6000 до 12000 зможете швидко і без збору зайвих документів.

Підсумки

Якщо вам необхідна невелика сума грошей на термін до місяця - швидка позика на картку стане відмінним рішенням в подоланні матеріальних труднощів. Для нових користувачів в Майкредіт діє мінімальний тариф - 0,01% за добу користування. Постійні клієнти регулярно отримують промокоди на знижку до 90%.

Ми працюємо в режимі 24 на 7 і якщо, щоб взяти кредит в банку вам доведеться підлаштовуватися під графік, наш сервіс дає можливість отримати позику в будь-який час доби, без перерв і вихідних.

Залиште свій коментар
Будь ласка, введіть Ваше ім`я
Будь ласка, введіть Ваш коментар
captcha=feedback
Введіть символи