Вигідні кредити готівкою в Україні

vigodniy-nalichka

Пропозиції про кредитування буквально сиплються з усіх сторін: реклама в метро, ​​в інтернеті, яскраві вивіски на вулицях міста - все це виглядає дуже заманливо. Однак, крім банків та офіційних кредитних компаній є і шахрайські структури, що пропонують такі послуги.

Тому важливо знати, де отримати кредит готівкою на вигідних умовах і при цьому не потрапити до рук шахраїв.

Де можна взяти кредит готівкою?

Гроші на руки видають безліч організацій. Серед яких:

  • ломбарди;
  • банківські установи;
  • приватні позичальники.

Кожен з названих варіантів має свої привілеї і недоліки. Спробуємо розібратися, де вигідніше взяти кредит готівкою.

Ломбарди

Такі організація надають послуги виключно заставного кредитування. Тому сама ідея кредиту в ломбарді не дуже вигідна: є ризик отримати заставну річ не в тому стані, в якому вона була спочатку. А якщо не встигнете погасити вчасно - закладена річ і зовсім може бути продана.

Проте, якщо ви хочете отримати фінанси терміново, без збору додаткової документації, і з практично стовідсотковою гарантією, звернутися сюди буде прийнятним варіантом. Оскільки при наявності заставного майна, якщо воно відповідає вимогам і внутрішньому регламенту кредитуючої сторони, кошти видаються всім.

Ми проаналізували, які фірми видають вигідні кредити. Результати наведені в таблиці нижче.

Ломбард Відсоток (в день) Сума Термін (днів)
Благо перше звернення - 0,001%; повторне - від 0,69% до 1,69% залежить від типу застави, максимальну можна отримати під заставу золота від 1 до 30; можливість продовження
Капітал від 0,7%, залежить від виду заставного майна залежить від виду закладеної речі і її оціночної вартості від 1 до 30; можна продовжити
Скарбниця від 0,5% в день у зал. від суми варіюється з урахуванням оціночної вартості майна від 1 до 30; послуга продовження
Комод від 0,57% залежить від ціни застави від 1 до 30; доступно продовження

З таблиці видно, що організації подібного плану чітко не оголошують максимальну суму, яку можна отримати, пояснюючи це тим, що готові видати стільки, скільки потрібно, в залежності від застави, її ринкової й оціночної вартості.

Велика ймовірність, що вигідно брати кредит готівкою в такій компанії може не вийти, оскільки оціночну вартість закладеного майна співробітники навмисно занижують.

Банки

Банківські структури залучають в першу чергу тим, що це надійні офіційні кредитори, з чітко прописаними ставками, правилами і санкціями. Однак, всім знайома процедура - збір документів, черга, очікування рішення часто тривають дуже довго.

Сенс звертатися є тоді, коли вам потрібна дійсно велика сума й інші способи не спрацювали.

Питання про те, наскільки в банку вигідно взяти кредит готівкою, в будь-якому випадку актуальне. Ми порівняли умови популярних українських банків і ось що вийшло.

Банк Відсоток (в рік) Сума (грн) Макс. термін (міс)
Ощадбанк 14.04% 50 000 36
Ідея Банк 24.44% 20 000 48
Глобус 33.20% 25 000 24
Південний 35.36% 200 000 12
Креди Агриколь 35.96% 200 000 60
Мегабанк 38.36% 25 000 36
УкрСиббанк 39.92% 150 000 60
Альфа-Банк 45.58% 49 999 48
Укрсоцбанк 45.58% 49 999 48
Форвард 47.84% 50 000 36

Звідси випливає, що найвигідніший кредит готівкою в Україні на сьогоднішній день можна запросити в "Ощадбанку". Але зробити це швидко, скоріш за все, не вийде.

Приватна особа

Кредит від приватної особи хороша ідея тільки в тому випадку, якщо ви особисто знайомі з цією людиною і довіряєте їй. В іншому випадку ви ризикуєте натрапити на шахраїв, які активно пропонують послуги приватної позики.

Звичайно, є і чесні неофіційні кредитори. Але специфіка такого кредитування полягає в тому, що кошти дадуть швидко, однак, при поверненні вас чекатиме дуже великий відсоток.

Взяти вигідний кредит готівкою можна у родичів або друзів, однак, немає ніякої гарантії, що у них буде саме та сума, яка вам потрібна.

Підіб'ємо підсумки

Таким чином, гроші готівкою з найбільш лояльними умовами дають банки. Однак, тут досить складна процедура оформлення і великий шанс відмови.

Якщо ж вам потрібна не дуже велика сума - ви можете звернутися в сервіс кредитування. Плюси полягають в тому, що кошти ви отримаєте відразу, без необхідності збирати купу документів, відвідувати відділення і стояти в чергах. Наприклад, ви можете взяти кредит онлайн від Mycredit.

На сьогоднішній день, серед усіх сервісів, запросити найвигідніший кредит можна від Майкредіт. Якщо ви берете суму перший раз, ми даємо можливість оцінити всі переваги роботи сервісу без переплат - під 0,01%. Також у нас ви можете продовжити термін позики і зробити це стільки разів, скільки буде потрібно.

Це найзручніший і швидкий спосіб вирішити фінансові труднощі.

Залиште свій коментар
Будь ласка, введіть Ваше ім`я
Будь ласка, введіть Ваш коментар
captcha=feedback
Введіть символи