Позика по телефону в Україні

credit-telephone

У повсякденному житті нерідко виникають ситуації, коли ми дуже терміново потребуємо грошової суми, але не в тому обсязі, який готовий надати державний банк. У подібних випадках оформити позику по телефону в Україні за допомогою мікрокредитних фінансових установ є найзручнішим і ефективним виходом із ситуації. При цьому, слід розуміти, що скористатися послугою екстреного фінансування можна тільки по досягненні повноліття і при виконанні невеликого ряду вимог. Швидка позика на картку по телефону має особливі переваги в порівнянні з банківським кредитуванням. Він оформляється за лічені хвилини, не вимагає особистої присутності і паперової тяганини.

Де можна взяти позику по телефону?

На сьогоднішній день в Україні функціонує понад 800 МФО, які пропонують індивідуальні умови співпраці. Такі установи характеризуються більш лояльними вимогами до користувачів, в порівнянні з великими банками. При цьому, укладення договору з метою отримання фінансової допомоги в таких структурах відрізняється особливим комфортом, бо його можна здійснити по дзвінку з мобільного, або через заповнення онлайн-заявки.

Крім цього, актуальність мікрофінансових компаній полягає в колосальній економії часу, який доводиться витрачати клієнту на простоювання в чергах, а також на збір величезної кількості всіх необхідних документів. Працюють МФО цілодобово, що дозволяє звернутися до їх послуг в будь-який зручний час для заявника.

Як подати заявку на позику по телефону?

Оформити заявку на позику по телефону можна декількома методами:

  • Клієнт дзвонить на гарячу лінію кредитуючого сервісу. У розмові зі співробітником він вказує повне ім'я, необхідний розмір позики і термін, на який він має намір взяти в борг. Менеджер в процесі діалогу оформляє кредитний договір, підписання якого відбувається за допомогою СМС-повідомлення, що відправляється на контактний номер заявника. Як тільки все буде підписано - гроші відразу ж приходять на персональний банківський рахунок;
  • Другий спосіб, який дозволяє взяти позику на картку по телефону - СМС-повідомлення. Його суть полягає у відправці повідомлення, в якому потенційний позичальник вказує всю необхідну інформацію для підписання договору. Сюди обов'язково входить ПІБ, термін повернення заборгованостей, обсяг необхідної суми і контактний номер;
  • Деякі мікрокредітні організації мають свій мобільний додаток, за допомогою якого також є можливість подати заявку на позику по телефону. Подібні операції відбуваються дуже швидко, і рішення на видачу кредиту здійснюється автоматично. Але, як правило, такі вигідні пропозиції передбачаються для постійних користувачів певних МФО;
  • Позика грошей по телефону оформляється методом зворотнього дзвінка. Щоб використовувати такий спосіб фінансування, треба у формі заявки вказати свій контактний номер і протягом декількох хвилин співробітник компанії передзвонить за запитом, щоб завершити процедуру.

На яких умовах видаються позики по телефону?

Позики по телефону видаються виключно повнолітнім громадянам України. Перевага таких операцій у тому, що в процесі їх оформлення немає необхідності в наданні довідок з місця роботи.

Найбільш зручний спосіб отримання фінансів, безумовно, це - онлайн-заявка, але, на жаль, не всі мешканці України мають можливість звернутися за даною послугою. Це може бути обумовлено відсутністю доступу до інтернету або навичок роботи з ПК. Якраз в таких обставинах мікропозика по телефону є найоптимальнішим варіантом. Отже, для запиту позики буде потрібно:

  • ПІБ потенційного клієнта;
  • Номер і серія паспорта;
  • Інформація про прописку;
  • Номер та інші контактні дані.

Як тільки всі пункти з цього переліку будуть передані операторам, відповідь від кредиторів буде протягом 15-30 хвилин.

На яку суму ви можете розраховувати?

Обсяг коштів, який може отримати позичальник за допомогою МФО, залежить від того, чи користувався він раніше послугами даної організації, а також від встановлених строків повернення заборгованостей. Як правило, перша сума в більшості мікрокредитних установ становить до 3000 грн, а при подальшому співробітництві кредитний ліміт починає поступово зростати.

Запит грошових коштів по мобільному - це функціональний і практичний сервіс, який останнім часом користується попитом у величезної кількості українських громадян.

Але для того, щоб заповнення заявки було максимально комфортним і що найважливіше – коректним, простіше скористатися онлайн-сервісами. Приміром, компанія MyCredit де позика без відмови надається протягом 15 хвилин шляхом оформлення запиту в режимі онлайн на офіційному сайті.

Ця організація відрізняється демократичними умовами кредитування, можлива позика безробітним, студентам і пенсіонерам. Крім того, у MyCredit працює досвідчена команда фахівців, які у разі виникнення питань зв'язуються з позичальниками за вказаним номером і допомагають розібратися з процедурою подачі заявки.

Залиште свій коментар
Будь ласка, введіть Ваше ім`я
Будь ласка, введіть Ваш коментар
captcha=feedback
Введіть символи