Тут говорять про тебе!

about-you

Наші клієнти - головна цінність команди MyCredit. Ми прагнемо завжди бути поруч із вами, максимально швидко надавати фінансову допомогу, а також дбати про вас і вирішувати всі виникаючі питання, що б не трапилося.

Для вас ми регулярно проводимо цікаві акції з цінними призами, покращуємо наш сайт і сервіс, робимо його простим, зрозумілим, зручним і функціональним. Але сьогодні ми хочемо розповісти вам не про наші досягнення і не про нашу команду, а про вас самих, дорогі клієнти.

Трохи статистики

Ми проаналізували дані всіх клієнтів, що звернулися до нас за фінансовою допомогою в 2019 році. А це цілих 574 132 унікальних користувача! І ось, що у нас вийшло.

  • Уже другий рік поспіль серед клієнтів MyCredit чоловіків більше, ніж жінок. 59% наших клієнтів в 2019 році - чоловіки, і тільки 41% - жінки.
  • Майже половина клієнтів MyCredit - 49%, - українці віком від 21 року до 30 років. У минулому році таких клієнтів було абсолютна більшість - 53%. При цьому, в 2019 році зросла популярність сервісу серед українців від 31 року до 40 років - 28%, тоді як в минулому році таких клієнтів було тільки 23%.
  • 74% з вас працюють і мають постійний дохід, а ще 8% - приватні підприємці. З минулого року картина не змінилася - стільки ж клієнтів працювали і займалися підприємницькою діяльністю. Проте, в 2019 році зросла кількість тимчасово непрацюючих - 6%. У той час як в 2018 не працювали 3% клієнтів.
  • Найбільше клієнтів MyCredit живуть в Київській області - 12%. На другому місці Дніпропетровська область - 11%, а на третьому - Харківська - 8%. Найменше наших клієнтів в Тернопільській області - трохи більше 1%. Цікаво, що процентне співвідношення по всім 24 областям України повністю співпало з даними 2018 року.
  • Найчастіше в 2019 році клієнти зверталися до нас за "грошима до зарплати" - 32% клієнтів, і грошима на сімейні потреби - 21%. Найрідше - за грошима на погашення існуючого кредиту 4%. У порівнянні з минулим роком грошей до зарплати не вистачає меншій кількості наших клієнтів. У 2018 цей показник досягав 35%.

Наші най-най...

  • найпоширеніший вік наших користувачів - 22 роки;
  • найстаршому клієнтові MyCredit в момент оформлення позики було 69 років;
  • найбільша кількість кредитів у одного клієнта - 88;
  • найбільша сума, яку ми повернули клієнту по Кешбек програмі - 2 400 гривень;
  • найбільша сума, яку заробив клієнт за програмою "Приведи друга" - 12 750 гривень.

Ви допомагаєте нам ставати краще

Ми хочемо щиро подякувати кожному з вас за довіру і увагу до нашого сервісу. Ми дуже цінуємо ваш вибір, підтримку, і кожен день вдосконалюємось, щоб відповідати званню кращих. Ось уже 3 роки завдяки вам команда MyCredit рухається вперед і тільки вперед. Обіцяємо в 2020 році стати ще крутіше, і вийти за межі можливого!

comanda-my

З любов'ю і вдячністю, команда MyCredit

Залиште свій коментар
Будь ласка, введіть Ваше ім`я
Будь ласка, введіть Ваш коментар
captcha=feedback
Введіть символи