Центрокредіт: відгуки клієнтів і умови кредитування в компанії

center-credit

В Україні завдяки тому, що мікрокредити стали популярні, вирішити більшість фінансових питань стало простіше, ніж кілька років тому, коли варіант кредитування був доступний тільки в банках. У 2018 році альтернативою залишається кредитування на невеликі суми, яке має ряд переваг перед ломбардами, кредитними спілками і навіть допомогою друзів або родичів.

Виділимо основні переваги:

  • Не потрібно відвідувати відділення;
  • Швидке рішення по заявці;
  • Частіше за все не потрібна застава і поручителі;
  • Без довідок про доходи;
  • Кредитна історія не має значення;
  • Можливість подачі заявки онлайн;
  • Миттєвий розгляд заявки і прийняття по ній рішення.

На відміну від будь-якої банківського позики, де немає ніякої гарантії, що гроші будуть видані, клієнту в МФО не доведеться витрачати багато часу на оформлення. Все, що потрібно - просто зайти на сайт або подати заявку. Зручність більшості організацій полягає якраз в тому, що є можливість отримати суму без відвідування офісів і відділень. При цьому немає таких жорстких вимог до клієнта.

Якщо в банку обов'язково зажадають довідку про доходи, запитають, яка у вас зарплата і стаж, то ці дані для онлайн-позики хоч і потрібно буде вказати в анкеті при першій реєстрації, проте, це буде мати більш формальний характер, ніж реально впливати на схвалення заявки. Хоча, в деяких випадках, реально отримана сума може бути менше бажаної.

Ось чому при реєстрації дуже важливо максимально докладно відповідати на всі питання і надавати тільки достовірну інформацію - в цілому це значно збільшує шанси на схвалення заявки та отримання бажаної суми.

Однією з популярних компаній в Україні, де можна отримати кошти онлайн (і не тільки Київ), є Центрокредіт МСФЗ. Сервіс давно працює на ринку України і користується популярністю серед клієнтів, про що свідчить велика кількість відгуків в інтернеті. Хоча деякі з них і негативні, але в основному їх авторами є клієнти, які допустили прострочення і просто незадоволені дзвінками з вимогами повернути узяте.

Пропонуємо проаналізувати діяльність компанії і акцентувати увагу на вигідних і невигідних моментах, з якими можна зіткнутися при оформленні угоди.

Залиште свій коментар
Будь ласка, введіть Ваше ім`я
Будь ласка, введіть Ваш коментар
captcha=feedback
Введіть символи