Компаньон фінанс: відгуки клієнтів і умови кредитування в компанії

companion-finance

З активним розвитком ринку мікрокредитування в Україні, збільшується і кількість фінансових організацій. Попит на кредити активно зростає, оскільки українцям швидше і вигідніше вирішити фінансові питання за допомогою подібних сервісів, ніж в банках.

Останні вимагають надати досить об'ємний пакет документів, часто відмовляють в заявках і не дають ніякої гарантії у видачі. Деякі позичальники можуть зіткнутися з тим, що, звернувшись у банк, і пройшовши процедуру оформлення майже до кінця (а на це можуть йти тижні), в результаті отримують відмову. При цьому згідно з прийнятими негласними правилами, причини відмов ніхто не повідомляє.

А ось МФО (мікрофінансові організації) швидко допомагають і не «задають зайвих питань». Одним з популярних сервісів Україні вже кілька років залишається Компаньйон Фінанс Україна, недоліки і переваги якого ми зараз обговоримо.

Компанія вже кілька років (з 2011 року) працює в Україні і за цей час отримала сотні тисяч клієнтів. Відгуки, звичайно, різні. Хтось дуже задоволений сервісом, легкою можливістю позичити кошти на картку, прозорістю нарахування відсотків і звертається за послугами повторно. А хтось, звернувшись тільки раз, відразу зіткнувся з проблемами.

Особливості кредитування в Компаньйон Фінанс:

  • можна як подати онлайн-заявку, так і звернутися до відділення;
  • мережа відділень по всій Україні в усіх областях;
  • передбачено кілька кредитних продуктів, а не один.

В принципі, можна сказати, що тут розроблена не просто можливість швидко отримати гроші на картку, а цілий спектр послуг. Деталі розглянемо нижче.

Залиште свій коментар
Будь ласка, введіть Ваше ім`я
Будь ласка, введіть Ваш коментар
captcha=feedback
Введіть символи