Кредит без початкового внеску

bez-vznosa

Кредит без внеску – затребувана серед клієнтів на сьогоднішній день послуга, яка дозволяє оперативно справлятися з раптовими фінансовими труднощами. Взяти кредит без першого внеску означає скористатися опцією цільового кредитування, яке передбачає потребу заявника в грошових коштах на необхідні для нього потреби, будь-то якась техніка, транспортний засіб, нерухомість і т. д.

У описаних вище випадках мається на увазі досить значна грошова сума, що і змушує будь-які фінансові установи на початкове внесення застави позичальником. Але при цьому, останнім часом великим попитом почали користуватися позики, що не відрізняються величезними розмірами, наприклад, на придбання побутової техніки або меблів. Це дозволило розробити більш гнучку систему кредитування, внаслідок чого стало можливим отримати кредит без початкового внеску.

Де взяти кредит без початкового внеску в Україні?

Кредит без застави в нашій країні видає безліч мікрокредитних фінансових організацій, а також кілька банків. Слід зауважити, що далеко не всі з функціонуючих на даний момент банківських установ готові надавати користувачам подібну послугу.

Кожна з фінансових структур, будь то МФО або банк, відрізняється індивідуальними вимогами, виключно дотримуючись яких можна буде взяти кредит без початкового внеску.

Варіант 1. Кредит без внеску в банку

Якщо ви запланували здійснити покупку, що веде за собою великі грошові витрати, то є можливість скористатися цікавими пропозиціями, наданими певними банками України. Подібні пропозиції мають на увазі кредит без передоплат.

У таблиці нижче перераховані структури, які готові до подібної співпраці з клієнтами, а також їх правила:

Банк

Відсоткова ставка

(річних),%

Щомісячна комісія

від суми кредиту,%

Термін

погашення кредиту

Сума, грн
ПУМБ 0.01 2.99 Від 24 до 48 міс До 200 000
Банк Кредит Дніпро 0.01 5 До 67 днів До 200 000
otpbank 10 0% на рік До 60 міс До 50 000
monobank 0 5 До 62 днів До 100 000

Для того, щоб отримати гроші на рахунок в кредит без початкового внеску від банку, необхідно:

  • вибрати найвигідніший і відповідний під ваші критерії фінансовий ресурс, відкрити офіційний сайт;
  • заповнити анкету в режимі онлайн, вказавши паспортні дані;
  • очікувати дзвінка від співробітника;
  • слідувати у відділення для оформлення договору та отримання грошей.

В процесі ознайомлення з договором ретельно вивчайте кожен можливий нюанс, а перш за все, звертайте увагу на запропоновану процентну ставку. Дуже важливо, щоб зазначена інформація на папері повною мірою відповідала тій, яку ви прочитали на сайті.

Варіант 2. Кредит без першого внеску в МФО

Якщо ви не бажаєте витрачати свій дорогоцінний час на довгі черги, підписання купи непотрібних паперів та таке інше, тоді ми рекомендуємо оформити кредит на картку без внеску за допомогою мікрокредитних організацій, що відрізняються більш лояльними умовами фінансування до своїх позичальників.

Однією з таких МФО є сервіс онлайн-кредитування MyCredit, у якого перед переважною більшістю пропозицій на ринку є очевидні переваги:

  • не потрібні довідки про доходи та поруки;
  • оперативність у прийнятті заявок;
  • кредит на банківський рахунок без внеску і відмови;
  • діюча система знижок для новачків і постійних користувачів;
  • цілодобова робота 24/7.

Mycredit прагне задовольнити всі побажання клієнта і завжди пропонує найбільш оптимальні способи вирішення поставлених завдань. Саме тому отримати безвідсотковий кредит без першого внеску максимально вигідно, комфортно і надійно саме у нас.

Залиште свій коментар
Будь ласка, введіть Ваше ім`я
Будь ласка, введіть Ваш коментар
captcha=feedback
Введіть символи