Кредит без трудової книжки від Mycredit

bez-trudovoy

Раніше трудова книжка вважалася показником платоспроможності людини. Взяти кредит без довідки про доходи та стажу роботи за трудовою книжкою було практично неможливо. Навіть, незважаючи на те, що багато громадян, які працюють неофіційно, мають стабільних дохід, деякі банки досі неохоче співпрацюють з клієнтами, які хочуть отримати кредит без трудового договору.

З появою мікрофінансових організацій процес кредитування став набагато простіше - більшість з них не вимагають надання таких документів.

Сервіс Майкредіт дозволяє отримати кредит без трудової книжки швидко і без зайвої тяганини. Ми розповімо про умови отримання позики і надамо перелік документів, які вам будуть потрібні.

Ми даємо кредит без трудової книжки на наступні потреби

Гроші можуть знадобитися терміново кожній людині, незалежно від досвіду роботи і наявності підтверджуючих документів. Тому в нашому сервісі можна взяти кредит без трудової книжки на будь-які потреби. Серед яких:

Далеко не завжди зарплати вистачає навіть на повсякденні витрати, а якщо хочеться відпочити або терміново потрібні кошти на лікування - без сторонньої допомоги не обійтися.

У MyCredit можна взяти кредит за 5 хвилин і користуватися ним до 35 днів. Якщо ви не встигаєте повернути гроші вчасно - термін користування позичкою можна продовжити, сплативши при цьому лише накопичені відсотки. Ми намагаємося входити в становище позичальника і підходити до вирішення кожного питання індивідуально.

Зверніть увагу, що наша компанія надає послуги дрібного кредитування і якщо вам потрібна дійсно велика сума й доведеться звертатися в банк - рекомендуємо прочитати статтю "Скільки потрібно відпрацювати, щоб отримати кредит".

Як отримати кредит без трудової книжки?

У Майкредіт кредит без трудової книжки видається на загальних умовах. Все, що вам потрібно - паспорт, ідентифікаційний код і 15 хвилин часу.

  • Щоб взяти кредит без трудової в першу чергу слід зареєструватися на сайті. Вам буде запропонована форма реєстрації, в якій має бути вказано інформацію про себе, паспортні дані та ІПН, а також прив'язати картку, на яку вам будуть перераховані кошти після схвалення заявки. Зверніть увагу - ми не вимагаємо від клієнтів скан копій і фотографій документів, що значно скорочує час подачі заявки і спрощує процес. Ми даємо кредит без довідки про доходи та будь-яких додаткових довідок.
  • Після реєстрації в сервісі і прив'язки банківської картки вам надійде лист на електронну пошту і SMS-оповіщення про рішення по кредиту. Вся процедура, як правило, займає не більше 15 хвилин.

Кредит без трудової від Mycredit - це швидко і вигідно!

Брати споживчий кредит без трудової в нашому сервісі вигідно і комфортно.

Якщо ви користуєтесь послугами компанії вперше - ви можете взяти до 3 000 грн під 0,01% і оцінити всі переваги практично безкоштовно. Для постійних клієнтів ми регулярно проводимо акції та розіграші, публікуємо промокоди на знижки на наших сторінках в соціальних мережах.

Також у нас розроблена програма лояльності "Улюблений клієнт", яка дозволяє збільшити можливу суму позики до 10 000 грн, а також отримати постійну знижку до 20%!

З Майкредіт кредит без трудової став доступним і реальним.

Залиште свій коментар
Будь ласка, введіть Ваше ім`я
Будь ласка, введіть Ваш коментар
captcha=feedback
Введіть символи