SOS! Кредит в екстрених випадках від Mycredit

blog-sos-credit

Непередбачені SOS ситуації, як правило, відбуваються в невідповідний момент і застають зненацька. Сюди можна віднести поломку машини, потоп у квартирі, терміновий переїзд і навіть банальну застуду. Обставини бувають різної складності, але всі вони здатні надовго вибити з колії, а крім того - неабияк спустошити гаманець.

Головне, що робити в такій ситуації - зберігати спокій і розсудливість. Та з таким настроєм шукати шляхи вирішення. У цій статті ми розповімо, де взяти кредит на невідкладні потреби без поручителів на найвигідніших умовах.

Умови видачі кредиту в SOS випадках

Максимально швидко і просто оформити позику в екстрених випадках можна в сервісі онлайн-кредитування MyCredit. У таблиці нижче ви можете ознайомитися з правилами та вимогами організації.

Майкредіт Вимоги та умови
Максимальний розмір позики 100 - 10 000 гривень
Сума при першому зверненні до 5 000
Процентна ставка 0,01% - перша позика 1,6% - наступні
Термін 1 - 30 днів
Варіанти отримання онлайн на картку
Вік Доступно з 18 - 70 років
Кредитує в містах

Київ, Одеса, Харків,

Дніпропетровськ, Запоріжжя та ін. міста України

Важливо відзначити, що сервіс піклується про зручність і комфорт клієнтів в будь-яких СОС ситуаціях і дає можливість взяти екстрені гроші за зниженою процентною ставкою. Компанія регулярно проводить акції, дарує і розігрує промокоди на знижки до 90%. Крім того, діє програма лояльності "Улюблений клієнт", яка дозволяє заробити постійну знижку до 20%.

Як взяти екстрений кредит в My Credit в SOS випадках?

У складних життєвих ситуаціях ви завжди можете розраховувати на нашу підтримку. Для того, щоб не розгубитися і вирішити проблему максимально швидко, ми підготували інструкцію про те, як взяти кредит онлайн на картку від Майкредіт:

  • вибрати на кредитному калькуляторі суму і термін позички;
  • підтвердити дію кнопкою "Отримати гроші";
  • заповнити просту анкету реєстрації;
  • прив'язати банківську картку, на яку буде перераховано кошти;
  • ознайомитися з договором і поставити галочку "Згоден".

Екстрена позика на картку надійде відразу після схвалення заявки і ви зможете негайно зайнятися вирішенням SOS труднощів.

Як погасити кредит? Способи погашення

Як тільки SOS проблеми вирішені, ви можете погасити кредит і не чекати закінчення терміну дії угоди. Зробити це можна кількома способами:

  • в Особистому кабінеті на сайті;
  • в терміналах самообслуговування;
  • в інтернет-банкінгу свого банку;
  • в касі будь-якого українського банку, вказавши реквізити.

Важливо відзначити, що при погашенні кредиту в мережі банків-партнерів - Приват, РАДАБАНК, ПУМБ, комісія не стягується.

Якщо в силу SOS обставин ви не встигаєте оплатити вчасно, ви можете здійснити продовження кредиту. Для цього необхідно просто оплатити суму накопичених за період користування відсотків і вибрати термін продовження. Зверніть увагу, що пролонгація кредиту - це безкоштовна послуга, і користуватися нею ви можете необмежену кількість разів.

Навіть для позичальників, у яких вже настало прострочення договору, Майкредіт пропонує вирішення питання - реструктуризація боргу. Ця функція передбачає розподіл боргу на рівні частини і поступову виплату. Ми розуміємо, що значить SOS, тому завжди стаємо на бік клієнта і індивідуально підходимо до вирішення його проблеми.

Сталася НП? Кредит в СОС випадках на невідкладні потреби за 15 хв!

Таким чином, кредит в Україні в СОС випадках з готовністю надасть Майкредіт. Компанія дбає про клієнтів і пропонує одні з найбільш лояльних вимог на українському ринку МФО.

Переваги співпраці з MyCredit наступні:

  • робота з сервісом реалізується в онлайн-режимі - вам не доведеться вистоювати черги і збирати купу документів;
  • подача заявки, заповнення анкети та очікування відповіді займе не більше 15 хвилин і ви зможете невідкладно зайнятися вирішенням проблеми;
  • ми працюємо 24 на 7, а також у вихідні та свята;
  • сервіс більше 3-х років на ринку і ним скористалися вже близько 300 000 українців - відгуки людей про співпрацю позитивні в 90% випадків;
  • компанія надає кредит до 10000 грн. На перший погляд, сума невелика, але її повинно вистачити, щоб впоратися з непередбаченими фінансовими труднощами без звернення до банку та бюрократичної метушні.

MyCredit - надійний фінансовий помічник, який виручить в будь-який SOS ситуації.

Залиште свій коментар
Будь ласка, введіть Ваше ім`я
Будь ласка, введіть Ваш коментар
captcha=feedback
Введіть символи