Зелений кредит в Україні

zelenyu-credit

Постійно зростаючі тарифи на електроенергію, ціни на паливо і різні енергоносії свідчать про прихід нових часів, які не найкращим чином позначаються на бюджеті практично кожного українця. Нам доводиться вивчати нові способи економії електроенергії, які до останнього залишалися марнотратними.

Можна зробити висновок, що єдиним виходом з положення на сьогоднішній день є раціональне споживання наявних в нашій країні енергетичних ресурсів. Тільки це дозволить призупинити темп зростання вартості комуналки, збільшення витрат, а також негативний вплив на людське середовище проживання.

Деякі банки пропонують споживачам скористатися їх унікальною пропозицією взяти кредит на зелений тариф в Україні. Дана послуга дозволяє не тільки заощадити, але і одночасно отримати власний прибуток завдяки надсучасним енергоефективним технологіям.

Що таке зелений кредит?

Зелений кредит в Україні являє собою спеціальний вид позики фізичним особам, яким необхідно придбати енергозберігаюче обладнання, засоби для утеплення або встановити вікна. Кредит на зелений тариф буде вигідний також підприємцям, які бажають розширити межі свого виробництва екологічно чистими товарами.

Останнім часом багато людей вважають за краще отримати кредит на зелений тариф з метою встановлення сонячних станцій, наявність яких дозволяє помітно економити на витратах і при цьому отримувати додатковий прибуток. Справа в тому, що сонячні станції здатні генерувати енергію від сонця і використовувати її так, як зручно вам. При наявності надлишку його можна вигідно продавати в загальну електромережу держави.

Крім сонячних батарей зелений тариф в кредит також поширюється на електромобілі, ультрасучасні платіжні екокарти і багато інших пристроїв, робота яких не приносить ні найменшої шкоди нашому навколишньому середовищу.

Які банки дають кредит на зелений тариф?

Таку послугу як теплий кредит, а також подібні програми, що сприяють енергозбереженню, пропонує лише кілька державних банків в Україні. Кожен з них пропонує індивідуальні умови:

Банк Сума, грн Умови кредитування
Укргазбанк До 10 млн Термін – до 120 міс; Ставка – від 19.5% річних; Відсутній особистий внесок і потреба в страховці
ОщадБанк От 1 000 до 50 000 Термін – до 36 міс; Ставка – 17.99% річних; Перший внесок – 10% від вартості; Одноразова комісія – 4.3% від суми позики
Укрсиббанк От 300 до 50 000 Термін– до 36 міс; Ставка – 0.01% річних; Перший внесок – 10% від вартості товару; Одноразова комісія -1.5% від загальної суми; немає обов’язкової страховки

Чи можу я отримати кредит на зелений тариф в МФО?

Крім перерахованих вище банків, можливість отримання зеленого кредиту надається також різними МФО, серед яких присутній сервіс кредитування MyCredit. Перевага даної мікрокредитної компанії в порівнянні з державними банками полягає в наступних нюансах:

  • мінімальна процентна ставка на кредитування;
  • відсутність заставного забезпечення;
  • наявність пільгового терміну для погашення;
  • можливість передчасної виплати всієї суми позики;
  • швидке оформлення послуги в онлайн-режимі.

Скористатися допомогою MyCredit можна в будь-який зручний для вас час, оскільки сервіс доступний для клієнтів цілодобово.

Залиште свій коментар
Будь ласка, введіть Ваше ім`я
Будь ласка, введіть Ваш коментар
captcha=feedback
Введіть символи