Банки, що надають кредит з відкритими простроченнями в Україні

bank-kredit-s-otcr-pr

З боргової ями вкрай складно вибратися самостійно, не вдаючись до додаткової фінансової допомоги. Тому багато хто вирішує взяти кредит в банку з простроченнями для погашення вже наявного. Це досить поширена практика. Однак не кожен банк дає кредит з простроченнями. Його співробітники ретельно перевіряють наявність:

  • Поточних;
  • Закритих заборгованостей.

Це найпоширеніший привід для відмови в кредитуванні. Однак функціонують деякі банки, які дають кредит з поточними простроченнями. Правда, в подібних угодах є свої особливості, з якими детально розберемося в цій статті.

Як банки дізнаються про прострочені кредити в інших банках?

Вся інформація, пов'язана з фінансовими угодами (позиками), зберігається в спеціальній базі - Бюро кредитних історій, де на кожну людину заведена особова справа - власне, персональна кредитна історія. Туди потрапляють абсолютно всі факти з усіх компаній-кредиторів (банків/МФО):

  • Обсяг;
  • Термін;
  • Наявність активних позик;
  • Інформація про закриті іпотечні, автокредити і т. д.;
  • Випадки затримок;
  • Порушення приймаючою стороною (ігнорування, відмова).

Оформляючи кредит в банку, в першу чергу фахівцями перевіряється надійність майбутнього клієнта. Відкривши дані в БКІ, менеджер ясно бачить благонадійність і відповідальність заявника. Після ретельної перевірки банк видасть остаточне рішення, яке залежить не тільки від якості КІ, але й від інших факторів (рівня зарплати, наявності поручителів, майна у власності).

Навіть якщо проблеми були в минулому, інформація про них зберігається. Тому не рекомендується допускати безвідповідальну поведінку у відносинах з кредитною стороною.

Який банк точно дає кредит з простроченнями?

Прийнято вважати, що банк дасть кредит з простроченнями вкрай рідко, але на ринку все ж діють банки, що дають кредит з відкритими простроченнями в Україні (Києві, Харкові, Дніпрі, Одесі, Сумах, Полтаві), серед яких і провідні фінансово-кредитні структури.

Назва банку Кредитний ліміт, тис грн Відсоткова ставка, % Умови (період, вік)
Альфа-банк 100 0,01-25 3-36 міс; 21-65 років.
ІдеяБанк 200 51,1 6-60 міс; 21-75 років; стаж рік.
Мегабанк 100 39 1-48 міс; 21-70 років; офіційна робота.
ОКСІ 30 9,99 6-50 міс; 26-65 років.
Креди Агриколь 20 36,34 3-60 міс; 25-65 років.
Укрсиббанк 50 55 2-48 міс; 21-65 років.
Глобус 50 2-90 6-48 міс; 21-75 років; стаж місяць.
РВС-банк 10 49 30 днів; 23-65 років.
Конкорд 20 98,5 3-24 міс; 21-65 років; працевлащтування.

Виходячи з таблиці, видно: можливі ризики компанії кредитори компенсують моторошно високою процентною ставкою, строгими віковими параметрами (середній мінімальний поріг - 23-25р). Якщо фігурує велика сума, належить страхування. Значну допомогу в отриманні кредиту можуть надати поручителі-гаранти платоспроможності.

Що робити, якщо жоден банк не видає кредит з простроченням?

Звичайно, деякі банківські організації позиціонують себе лояльними до порушників. Однак жодна не дає стовідсоткової гарантії. Відмовити можуть завжди! У такому положенні важливо знати місця, де надається реальна допомога з кредитом з відкритими простроченнями.

Щоб не витрачати часовий ресурс на пошуки-відмови, можна відразу сміливо звертатися в онлайн-сервіси мікро-фінансування. Вони працюють швидко, злагоджено, з мінімальним набором вимог. Сервіс онлайн-кредитування Mycredit оформляє кредит з поганою кредитною історією. Ця опція допомагає вирішити труднощі малозахищеним верствам населення (студентам, пенсіонерам, багатодітним), людям з раптово виниклими труднощами.

Терміновий кредит без відмови оформити легко - заповнити міні-анкету на сайті, ввести особисті дані, прив'язати картку - через 15 хвилин кошти зараховані на вказаний рахунок.

Залиште свій коментар
Будь ласка, введіть Ваше ім`я
Будь ласка, введіть Ваш коментар
captcha=feedback
Введіть символи