Банки з мінімальною процентною ставкою по кредиту

banki-s-minim-st-po-cr

Коли трапляються непередбачувані ситуації, що вимагають великих витрат, багато хто звертається в банк, незважаючи на чималі відсотки, паперову тяганину і тривалий час розгляду заявки. Щоб в паніці не підписатися на невигідний варіант, важливо все зважити, проаналізувати вимоги і знайти банки з мінімальною процентною ставкою по кредиту. Дізнатися, в якому банку низькі ставки по кредиту можна на оглядових порталах, а більш детальну інформацію - безпосередньо на офіційному сайті фінустанов.

Які банки надають мінімальні відсотки на кредити?

Ми проаналізували тему і виділили банки з низькою процентною ставкою по кредиту:

  • Райффайзенбанк з 39,96% на рік, без щомісячної комісії із допустимою сумою 100000 гривень.
  • Пропозиція «Три Переваги» від ІдеяБанк з платою 1,65% щомісяця і обсягом до 40000 без першого внеску під 15% річних.
  • Взяти кредит в банку «Креді Агріколь» до 50000 доступно без одноразової комісії, але з 2,3% від суми в місяць. Вартість складає 65,05% річних.
  • Кредобанк і програма «Великі гроші» без одноразової комісії, але з щомісячним внеском 2,59%. Реальна переплата за рік становить 72,2%, а максимальна сума - 20000.

Як вирішити питання, якщо терміново знадобилися гроші?

Як бачите, найнижчі ставки по кредитах в банках виявилися вищими, ніж очікувалося. У рекламі обіцяють вигідні умови, однак в кінцевий договір закладаються всі ризики, від яких кредитор хоче застрахуватися. Якщо гроші терміново потрібні і ненадовго - простіше буде звернутися до послугами ринку мікрокредитування.

Чому це так? Як було сказано вище, мінімальні ставки по кредитах в банках починаються від 1,19%. При цьому установа вимагає виконання додаткових правил. Сервіс MyCredit - одна з найбільш відомих в Україні мікрофінансових організацій (МФО). Для нових користувачів у нас передбачена унікальна акція - отримати кредит за мінімальною ставкою під 0,01%, без додаткових платежів і переплат.

Якщо грошове питання не терпить зволікань, не поспішайте з'ясовувати, в яких банках найменша відсоткова ставка по кредиту, вивчіть ринок мікропозик і виберіть надійну і перевірену організацію. Сервіс Майкредіт на ринку більше трьох років, зарекомендував себе як чесний і відповідальний фінансовий помічник і заробив масу відгуків від задоволених користувачів. Оформити кредит онлайн на картку можливо на термін від 1 до 30 днів, з лімітом в 12000 гривень. Після схвалення запиту гроші миттєво надійдуть на вашу картку. Для подачі заявки достатньо паспорта, ІПН і діючої банківської картки, оформленої особисто вами.

З Майкредіт вам не доведеться шукати в якому банку мінімальна процентна ставка по кредиту. У нашому сервісі ви цілодобово отримаєте позику буквально за 15 хвилин без довгої бюрократичної процедури. Ми піклуємося про позичальників і пропонуємо пільгові умови оформлення, акції, знижки на подальші позики. У нас є можливість дострокового погашення, а також відстрочки платежів в разі, якщо з якихось причин ви не встигнете погасити позику вчасно.

Залиште свій коментар
Будь ласка, введіть Ваше ім`я
Будь ласка, введіть Ваш коментар
captcha=feedback
Введіть символи