Де оформити кредитну картку з 18 років?

creditka-18-let

За законодавством України повноліття настає в 18 років. З цього моменту людина знаходить повну самостійність: несе відповідальність за свої вчинки, має право голосу на виборах, може укладати шлюб, отримувати водійські права, служити в армії і працювати офіційно.

Незважаючи на всі названі правомочності 18 річного громадянина, деякі банки надають можливість оформити кредитку тільки з 21 року.

Ми розповімо, де видають кредитні картки з 18 років в Україні, що потрібно для оформлення і порівняємо умови користування в різних банках.

Кредитні картки від 18 років можна отримати в наступних банках:

Банк Тип картки Кредитний ліміт (грн) Відсоткова ставка, % Пільговий період (днів) Вартість річного обслуговування (грн) Кешбек Час видачі картки (хв)
Приватбанк “Універсальна” до 50 000 43,2% 55 безкоштовно + 15
Альфа-Банк кредитна “Максимум” до 75 000 30% 55 безкоштовно + 30
Кредит Дніпро кредитна «Freecard Gold» до 200 000 48% 67 безкоштовно + 30
Ідея банк кредитна «Card Blanche White» до 100 000 48% 92 безкоштовно + 30

Якщо вас цікавить кредитна картка онлайн з 18 років в Україні, замовити її через інтернет можна в Monobank - в єдиному, на даний момент, онлайн-банку, який функціонує на території України.

Весь процес оформлення відбувається онлайн і вам навіть не доведеться їхати у відділення: онлайн заявка заповнюється клієнтом особисто, підкріплюється фото документів і підписується електронний договір. Кур'єр доставить картку в Харкові, Одесі, Києві та Дніпрі. В інші міста замовлення вишлють поштою.

Оформити кредитну картку онлайн з 18 років досить вигідно - не потрібно платити за обслуговування, період безвідсоткового користування становить 62 дні.

Що стосується можливості отримати кредитну картку до 18 років - в Україні це є тільки в Monobank. Однак ліміт кредитних коштів буде невеликим.

Інші банки видають платіжні картки до 18 років, але без ліміту. Наприклад, якщо ви студент, навчальний заклад укладає договір з банком для оформлення стипендіальних карток. В такому випадку вам необхідно буде надати свідоцтво про народження.

Щоб отримати кредитку в 18 років, вам необхідно:

Кредитні картки від 18 років видаються в українських банках за такою процедурою:

  • необхідно відвідати відділення банку, де ви вирішили замовити картку;
  • співробітник банку запропонує заповнити стандартну форму і задасть кілька обов'язкових питань щодо особистих даних, місця роботи, місячного доходу, наявності майна;
  • ліміт буде встановлений індивідуально, залежно від доходів та платоспроможності;
  • вас обов'язково попросять паспорт і ідентифікаційний код платника податків і зроблять копію цих документів;
  • далі консультант зробить ваше фото з картою в руках.

Варто відзначити, що картку оформляє особисто заявник - отримати її на ім'я іншої людини не можна.

Як ви можете використовувати кредитну картку з 18 років?

Кредитна картка від 18 років дозволяє відчувати себе впевнено і в разі фінансових труднощів знати, що допомога завжди під рукою. Застосовувати кредитку можна також, як і дебетову картку:

  • оплачувати покупки та послуги в магазинах, ресторанах, салонах краси і т.д.;
  • знімати готівку. Зверніть увагу, що за зняття готівки з кредитної картки банки беруть більший відсоток, ніж за зняття особистих коштів;
  • платити за покупки в інтернеті;
  • здійснювати платежі на інші картки;
  • поповнювати рахунок мобільного;
  • оформити кредит онлайн.

У сервісі MyCredit запросити кошти можна на будь-яку картку. Головне, щоб вона була видана українським банком особисто на ім'я заявника.

Ми видаємо кредит з 18 років навіть студентам, без поручителів і без дзвінків родичам.

Залиште свій коментар
Будь ласка, введіть Ваше ім`я
Будь ласка, введіть Ваш коментар
captcha=feedback
Введіть символи