Найнижчий відсоток за кредитами в Україні в 2020 році

gde-samue-nizkie-procentu

Одним з визначальних критеріїв при виборі компанії-кредитора є її тариф за користування позиковими коштами. Люди звикли в першу чергу шукати найнижчий відсоток кредиту, адже чим він менший, тим вигідніше користувачам фінансово.

Так склалося, що банки з найнижчими відсотками по кредиту зустрічаються вкрай рідко. А їх пропозиції з невеликим розміром плати супроводжуються підвищеними вимогами до позичальників у вигляді заставного майна, поручителів або примусового страхування.

Через великий набір банківських вимог люди все частіше вибирають мікрофінансові організації, адже саме вони пропонують найнижчі відсотки за кредитами в Україні, оскільки:

  • Фігурують невеликі суми, що автоматично робить переплату не такою значною;
  • Короткостроковий період кредитування, що не дозволяє накопичувати величезні нарахування;
  • Для клієнтів передбачені програми лояльності, знижки, а також багато МФО надають перший безвідсотковий кредит, щоб у кожного була можливість оцінити якість сервісу, не витративши зайвих грошей.

МФО з найнижчими відсотковими ставками

На ринку мікрокредитування діє кілька сотень різних МФО, умови яких істотно відрізняються. Людина, якій терміново знадобилися кошти, не має в своєму розпорядженні значного обсягу часу, щоб вивчити всі пропозиції та знайти найнижчий відсоток по кредитах. Ми зібрали в таблиці найнижчі відсотки на кредити від перевірених українських мікрокредитних компаній.

Назва мікрокредитної організації Сума позики, грн Відсоткова ставка, % Термін, днів
Moneyveo 50-15000 1,66 1-30
Dinero 300-17000 1,3 7, 14, 30
AlexCredit 100-12000 1,7 5-30; 45
Быстрозайм 300-10000 2 7-30
Loany 1000-25000 0,3-0,89 1-30 либо 12 мес

Варто звернути увагу, що найнижчі відсотки по кредиту варіюються в межах 1-2%, хоча є безліч інших фірм, що пропонують мікрокредити під 3, 4 і навіть 5%. Це помітно вище, ніж представлені приклади.

Зазвичай найнижчі відсотки на кредит дають:

  • Новим користувачам для залучення і безкоштовного ознайомлення із сервісом;
  • Постійним - на основі промокодів на ставку і накопичених балів, якими можна частково погашати заборгованість.

Куди краще звернутися?

Коли шукаєте кредит під низький відсоток, слід звернути увагу на сервіс MyCredit, який пропонує найнижчий відсоток по кредиту в Україні. Це не порожні слова, а реальний факт, оскільки:

  • Стандартна ставка становить 1,6%, що входить в золоту середину найбільш вигідних пропозицій;
  • Для постійних клієнтів гарантовані знижки до 90%, що робить мікропозики практично безоплатними;
  • Нові позичальники користуються нашим продуктом майже безкоштовно - під 0,01%.

Щоб оформити кредит онлайн на картку, досить бути повнолітнім громадянином України, який проживає на її території. Сфера діяльності, трудовий статус, стаж і зарплата не мають значення, адже Майкредіт однаково фінансує працюючих громадян (офіційно/неофіційно), безробітних, студентів з 18 років, пенсіонерів та інші групи українців. Тому статистика прийнятих заявок близько 95%, що свідчить про ліберальність і демократичність. Майкредіт - підтримка кожного на найвигідніших умовах!

img
Серафима Нехода Директор з маркетингу, MyCredit
Автор статті: Всі статті автора
Залиште свій коментар
Будь ласка, введіть Ваше ім`я
Будь ласка, введіть Ваш коментар
captcha=feedback
Введіть символи