Алекс кредит: відгуки клієнтів і умови кредитування в компанії

alex-credit

Що може бути простіше, ніж звернутися в онлайн-сервіс і забрати потрібну суму, не покидаючи стін будинку? В Україні працює досить багато МФО, які забезпечать вигідні правила і можливість безвідмовно позичити кредит онлайн на картку.

Однією з таких організацій є Алекс кредит, де всього за 10-30 хвилин кожен може отримати до 10 000 грн.

Чому українці стали віддавати перевагу онлайн-сервіси банкам? На це є кілька причин:

  • Оформлення майже без відмови;
  • Мінімум документів;
  • Можливість замовити позику у відділенні або просто онлайн;
  • Миттєве прийняття рішення по заявці;
  • Конкретні і зрозумілі умови;
  • Можливість взяти гроші вигідно;
  • Контроль процесу в особистому кабінеті;
  • Можливість цілодобового оформлення.

Банки ж зазвичай запитують великий обсяг документів і виставляють занадто серйозні вимоги. Наприклад, перебування в шлюбі, відсутність неповнолітніх дітей, наявність офіційної роботи і стажу на останньому місці не менше 6 місяців. При цьому ні у кого немає гарантії, що після витрати днів або навіть тижнів на виконання вимог, в результаті не буде отримана відмова. І банки ніколи не пояснюють, з якої причини було відмовлено.

Тому, що послужило причиною (погана КІ або маленька ЗП), залишається тільки здогадуватися. І, звичайно, звернутися з тими ж критеріями ще в один банк в надії, що тепер запит буде схвалено.

А ось завдяки розвитку кредитного ринку, Алекс кредит дає можливість оформити позику онлайн на картку без відмови, без перевірки миттєво майже кожному. При цьому суму та термін клієнт вибирає сам. І ще на момент звернення вже знає, який відсоток буде нарахований і скільки точно потрібно буде виплатити (а в банку підсумкова сума нерідко буває «сюрпризом»).

Але пропонуємо ознайомитися з умовами кредитування в названому сервісі більш детально, щоб бути впевненим у своєму виборі.

Залиште свій коментар
Будь ласка, введіть Ваше ім`я
Будь ласка, введіть Ваш коментар
captcha=feedback
Введіть символи