Де взяти кредит вночі в Україні?

dengi-noch

Ситуації, що вимагають кредит терміново, можуть траплятися в будь-який час, в тому числі і в нічну годину. Ми звикли, що нічні кредити отримати неможливо через встановлені робочі години банківських структур. Однак на ринку функціонують організації, в яких можливо отримати кредит навіть вночі. Це, безумовно, дозволяє вирішувати виниклі труднощі, не відкладаючи на завтра. Особливо актуальні позики вночі в критичних ситуаціях. Наприклад, коли потрібні гроші на таксі, ліки. Навіть банально - погуляти, адже кафе, клуби, караоке ще працюють!

Тому важливо мати на увазі джерело, де без проблем взяти кредит на простих умовах.

У цій статті розглянемо, які фінансові структури видають швидкий онлайн кредит вночі в Україні (Харків, Київ, Одеса та в інших українських містах).

Які організації видають кредит навіть вночі?

Оскільки банки працюють за встановленим графіком і години їх роботи закінчуються о 19-20 годині вечора, цей варіант однозначно не підходить. Тепер перерахуємо установи, де можна взяти кредит онлайн на картку України:

  • Цілодобові стаціонарні мікрофінансові організації;
  • Цілодобові ломбарди;
  • Онлайн-МФО.

У перших двох позиціях є свої складнощі - необхідність відвідування відділень в темний час. В такому випадку нічний кредит може закінчитися неприємностями (напр., пограбуванням). Більш комфортний і спокійний варіант - нічні позики на картку від онлайн-сервісів. Ви отримуєте кредит, не виходячи з дому, прямо на особисту картку.

Як отримати нічний кредит без відмови?

Щоб взяти онлайн позику вночі на картку, необхідно:

  • Знайти організацію, де доступний кредит цілодобово. Наприклад, гідним представником є сервіс експрес-кредитування MyCredit;
  • Щоб оформити термінову позику вночі, необхідний доступ до Інтернету та смартфон (або комп'ютер);
  • Щоб прислали позику на картку терміново вночі, перевірте, чи активна банківська картка (дивитися термін активності слід на лицьовій стороні пластикового носія);
  • На сайті вибирається потрібна сума та терміни її погашення;
  • Заповнюється онлайн-анкета, вводяться дані персональних документів (серія/номер паспорта, ІПН);
  • Далі відбувається верифікація банківського рахунку.

Вся процедура займає близько 10 хвилин, включаючи час на розгляд і повідомлення про відповідь. Таким чином, ви справляєтеся із завданням набагато швидше, ніж відвідування стаціонарного представництва, при цьому перебуваєте в квартирі.

Нічні знижки від Mycredit

Для постійних клієнтів сервісу, які автоматично стають учасниками програми лояльності, передбачені чергові бонуси. Так, після 22.00 до 8.00 на кредит без відмови діє знижка 40%.

Щоб отримати нічну позику дешевше, потрібно скористатися промокодом із Особистого кабінету, який активний виключно в обумовлений час (з десятої вечора до восьмої ранку).

Важливо підкреслити, що промо-код з'являється в ОК тільки тих користувачів, у яких немає діючих кредитів.

Встигніть скористатися спеціальною пропозицією, щоб повною мірою оцінити якість і рівень сервісу Майкредіт.

Залиште свій коментар
Будь ласка, введіть Ваше ім`я
Будь ласка, введіть Ваш коментар
captcha=feedback
Введіть символи