Де взяти кредит без відвідування банку?

bez-banka

Завдяки зручним інтернет-сервісам, що набирають популярність, тепер клієнтам можна взяти кредит онлайн на картку без відвідування банку. Попит на таке кредитування зумовлюється його незаперечними плюсами:

  • колосальна економія часу;
  • відсутність довгих черг;
  • немає паперової тяганини.

Отримання кредиту без відвідування банку дозволяє вирішити раптово виниклі фінансові труднощі буквально в декілька кліків мишкою, навіть не виходячи з дому або не відволікаючись від робочого процесу. Кредити онлайн доступні всім громадянам України, які досягли дієздатного віку. Для того, щоб отримати необхідні кошти, потрібно лише вибрати кредитора, відкрити його офіційний сайт і далі дотримуватися зазначеної на ньому інструкції.

МФО - отримання кредиту без відвідування офісу відділення

Кредит на банківський рахунок без відвідування банку та офісу на картку, перш за все, вигідний заявнику. Якщо кілька років тому отримання позички було можливим лише в тому випадку, якщо людина особисто відвідує відділення, приносить безліч паперів, серед яких документи, що підтверджують особу, довідка про доходи тощо, то сьогодні можна брати кредит дистанційно, автоматично позбавивши себе від непотрібних дій та нервів.

Величезна кількість мікрокредитних фінансових організацій, успішно функціонуючих в Україні, пропонують користувачам оптимальне співробітництво, яке допоможе у вирішенні тимчасових проблем на вельми привабливих умовах.

Для того, щоб отримати кредит без відвідування банку слід:

  • відкрити офіційний сайт перевірених мікрокредиторів;
  • зареєструватися в Особистому кабінеті;
  • вказати бажану суму позики;
  • попередньо прорахувати процентну ставку;
  • заповнити всю необхідну кредиторам персональну інформацію;
  • натиснути «Оформити заявку».

Протягом декількох хвилин ваш запит буде оброблятися, після чого надійде дзвінок від кредитного менеджера на вказаний вами номер телефону. Співробітник компанії уточнить необхідну інформацію і проінформує про результат вашого запиту.

На яких умовах кредитують МФО?

Мікрокредитні компанії менш вимогливі в своїх умовах до потенційних клієнтів в порівнянні з банками, але в якості мінімальної гарантії, позичальнику, який бажає оформити споживчий кредит без відвідування банку, висуваються такі вимоги:

  • клієнт повинен бути повнолітнім;
  • мати українське громадянство;
  • попередні заборгованості повинні бути сплаченими;
  • надати наступні дані: номер паспорта, ІПН, телефон, номер будь-якої української банківської картки.

Якщо позичальник відповідає всім перерахованим вище умовам, то взяти кредит готівкою без відвідування банку у позичальника для нього не складе особливих проблем.

В яке МФО звернутися?

Якщо з питанням про переваги МФО ми розібралися, то далі настає не менш складна дилема -яка з усіляких мікрокредитних організацій більш надійна і вигідна?

Щоб знайти правильну відповідь на це питання, можна уважно вивчити інформацію, що надається кожною компанією, почитати відгуки, розпитати друзів і знайомих, які також користуються подібними послугами та таке інше. У таблиці нижче ви можете ознайомитися з умовами мікрокредитних фінансових організацій, які на сьогоднішній день мають серед позичальників особливий попит.

МФО Сума, тис грн Відсоток, % Строк кредитування (дні) Документи
MoneyVeo 15 1,66 1-30 Паспорт, код ІПН, номер телефону, будь-яка банківська картка Украіни
Alex credit 10 1,7 5-30
Динеро 15 0,96 7,14,30
Credit Market 10 3 1-30
CreditOn 15 1,9 1-30
Miloan 7 1,3 1-30
soscredit 10 1,6 1-30
MyCredit 10 1,6 1-30

МФО Mycredit – кредит, не виходячи з дому, від надійної організації, сервіс якої знаходиться на вищому рівні. Організація MyCredit не тільки швидко відповідає на запити клієнтів, вона робить це якісно і завжди піклується про безпеку персональних даних, наданих клієнтом.

Залиште свій коментар
Будь ласка, введіть Ваше ім`я
Будь ласка, введіть Ваш коментар
captcha=feedback
Введіть символи