Сrediton: відгуки клієнтів і умови кредитування в компанії

crediton

Для отримання грошової позики, вже не потрібно переживати, в який банк краще звернутися і як себе вести, щоб в позиці не відмовили. Якщо 3-4 роки тому кредитування здійснювалося переважно банками, то в 2018 ринок України змінився.

Хто хоче швидко позичити невелику суму, може просто зайти на сайт МФО, вказати дані і карти, на яку потрібно зарахувати кошти і отримати їх.

Всього 15 хвилин і потрібна сума на рахунку. Немає необхідності витрачати час для поїздки у відділення, переживати, що відповісти на питання менеджера і найголовніше, витрачати час на збір пакету документів. А ось банківські структури не готові видати позику просто так - до позичальника виставляються серйозні вимоги:

  • Мінімальний вік - від 23-25 ​​років;
  • Гарна кредитна історія;
  • Стаж роботи на останньому місці більше 6 місяців;
  • Стабільний дохід;
  • Офіційне працевлаштування;
  • Висока зарплатня.

Тут навряд чи отримає схвалення безробітний, пенсіонер і клієнт, якому потрібні кошти на власне лікування. Проблем з оформленням може виникнути досить багато і витрачений час «не виправдовує» себе: витративши пару тижнів на збір документів і підготовку до їх подачі, в результаті можна отримати відмову. Причин відмови ніхто не пояснює.

Перспектива отримати гроші швидко з 100% схваленням - дуже актуальна серед українців.

Ситуація нестачі 1 000-2 000 до ЗП знайома багатьом і вирішити її як раз і може допомогти МФО, наприклад, сервіс Crediton в Україні.

Компанія давно працює і є однією з найпопулярніших. Не дивлячись на велику кількість різних відгуків в інтернеті (а незадоволені клієнти завжди знайдуться), сотні українців щодня беруть тут суми на картку.

Які основні умови кредитування та головні переваги компанії?

Залиште свій коментар
Будь ласка, введіть Ваше ім`я
Будь ласка, введіть Ваш коментар
captcha=feedback
Введіть символи