Як зняти гроші з картки Приватбанку без комісії?

nalicka-privat

PrivatBank - український фінансовий гігант з великою мережею відділень по всій країні. Практично кожен українець має картку, відкритий рахунок в даній мережі. Оформлення пропонується абсолютно безкоштовно. Запитати споживчий кредит готівкою в приватбанку може будь-який повнолітній українець на максимально простих умовах. Саме тому організація настільки популярна.

Приват налаштував широку мережу банкоматів по всій країні. Але бувають ситуації, коли поруч немає терміналу, або він зламаний, або ж проходить інкасація, або в ньому закінчилися гроші. В такому випадку доводиться шукати варіанти вивести кошти. Ми розібралися, де і як зняти гроші з картки приватбанку без комісії, чи є у нього партнери та які умови користування їх послугами.

Зняти гроші в банкоматах Приватбанку без комісії

Зняти гроші без комісії доступно в будь-якому приватівському банкоматі (8 000 на території України). Для споживачів немає обмежень на кількість звернень. Однак встановлено місячний ліміт у розмірі 5 000 гривень. Користувач самостійно може змінити розмір в особистому кабінеті або за допомогою фахівця, і кошти також не будуть обкладатися відсотками.

Багато хто користуються кредитками та полегшують собі життя віддаленими платежами та зручною оплатою закупівель в супермаркетах. Але чи можна зняти гроші з кредитної картки Приватбанку без комісії? Незалежно від способу (каса, інтернет-банкінг та інше), зняти гроші з кредитки Приватбанку без комісії не вийде. Ця опція платна та має чітку тарифікацію:

  • Кредитні фінанси переводяться в готівку за тарифом 4% (від 500 гривень). До 500 - від 5 до 25 грн в залежності від суми;
  • Зняти гроші з універсальної картки Приватбанку без комісії теж не вийде. Доведеться заплатити 1% навіть за особисті кошти. Ставка діє на всі типи операцій (в представництві, в банкоматі, в іншому українському банку).

Зняти гроші у відділенні Приватбанку

Отримати гроші без відсотків клієнтам Привату можна у філії організації, яких налічують близько 2500 одиниць по країні, включаючи невеликі провінційні міста. Слід відвідати найближчий офіс з паспортом і пластиковим носієм, і звернутися до касира.

Фінанси можна замовити онлайн:

  • Заповнити на сайті заявку, вказати, скільки потрібно готівки і де зручно отримати;
  • Прийти в призначене місце і час з документом.

Така функція розрахована на більші суми, яких може не бути в терміналі. А так ви точно її отримаєте. Причому без переплат.

Зняти гроші в інших банкоматах без комісії

Якщо ви взяли гроші на картку, а "свого" пункту зняття поруч немає, можете сміливо скористатися будь-яким іншим банкоматом на території України. Банк співпрацює з популярними фінансовими структурами, де не тільки можна скористатися їх терміналами, а й касами на пільгових умовах.

Партнери Привату:

  • Альфа-Банк;
  • Райффайзен Банк Аваль;
  • UniCredit Bank;
  • Ощадний.

Зняти гроші з картки Приватбанку за кордоном

Опинившись за кордоном, будьте готові, що виведення коштів можливе виключно з відсотками, незалежно від місця та вартості обслуговування.

Послуги З дебетовой З кредитки (особисті кошти) З кредитки (запозичені кошти)
Розмір комісії; % 2 1 4
Вартість конвертації валют; % 0 0 0

Тому, збираючись поїхати в іншу країну, краще подбати про готівку заздалегідь та взяти її з собою.

Залиште свій коментар
Будь ласка, введіть Ваше ім`я
Будь ласка, введіть Ваш коментар
captcha=feedback
Введіть символи