Як дізнатися залишок по кредиту в ОТП банку?

ostatok-v-otp

ОТП Банк функціонує на території України з 1998 року, за цей час він придбав широке коло постійних клієнтів. Незважаючи на популярність, OTP залишається далеко не самою популярною фінустановою, хоча Мінфін визнав його одним з найбільш стійких в країні.

Банк пропонує вигідні умови кредитування, тому близько півмільйона українців вибрали тут позику готівкою в 2020 році. Якщо належите до їх числа, то вам буде цікаво, як дізнатися залишок боргу по кредиту в ОТП Банку декількома способами та обрати найбільш зручний з них.

Через службу підтримки ОТП банк

Навіть в умовах активної діджіталізаціі вітчизняного фінансового сектора найпростіший спосіб перевірити залишок по кредиту ОТП Банк — зателефонувати в інформаційний центр +38 044-498-88-44. Консультантам можна задати будь-які питання і отримати розгорнуту відповідь.

Інформаційний центр ОТП Банк

У цього способу один недолік — лінія може бути зайнята, і як довго доведеться чекати, поки звільниться оператор, сказати складно.

Дізнатися залишок заборгованості за номером договору

Можливість дізнатися залишок заборгованості за кредитом в ОТП Банку за номером договору доступна будь-яким способом — у відділенні, зателефонувавши на гарячу лінію, через чат-бот в мобільному додатку і навіть по Укрпошті.

Замовлення довідки ОТП Банк

Складність полягає в тому, що номери договорів складаються з безлічі цифр, і запам'ятовувати їх незручно.

За номером телефону 9707

Це гаряча лінія для відправки смс з загальними інформаційними блоками та зв'язком з оператором, де можна дізнатися, скільки залишилося платити по кредиту в ОТП Банку.

Обов'язкова умова — використовувати телефон, який вказаний в договорі.

Відправивши SMS повідомлення

Подивитися заборгованість по кредиту ОТП Банк можна за допомогою повідомлення, в якому потрібно вказати, як було сказано вище, номер договору — 10 цифр.

Вартість послуги — 1 грн незалежно від вашого оператора і обраного тарифного плану.

Смс-банкінг ОТП Банк

Через мобільний додаток

З огляду на пандемію, багато користувачів перейшли в онлайн, де компанії і банки активно пропонують свої додатки. Такі розробки дозволяють заощадити час, полегшують контроль активів і зобов'язань.

Для того, щоб дізнатися залишок суми по кредиту в ОТП Банк Україна в інтернеті, потрібно:

  • Встановити додаток ОТР Smart на смартфон.
  • Авторизуватись — ввести логін і придумати пароль.
  • Подивитися стан рахунку і розмір заборгованості.
ОТР Smart

Скориставшись чат-ботом

На офіційному сайті також є можливість подивитися залишок по кредиту ОТП Банк за допомогою чат-бота. Він перенаправляє вас в зручний месенджер для зв'язку (Вайбер, телеграм та інше), де можна підібрати потрібну категорію, ввести дані — і всі відомості з'являться на екрані.

Важливий момент: щоб активувати функцію, увійдіть в особистий кабінет ОТП Банк в інтернет-банкінгу.

Чат-бот ОТП Банк

У відділенні ОТП банку

З паспортом та ідентифікаційним кодом легко з'ясувати поточний стан рахунку, повідомивши менеджеру персональні дані для швидкої авторизації користувача.

Також тут можна дізнатися свою кредитну історію, але традиційно доведеться чекати в черзі.

Що робити, якщо залишок більше суми, яку я можу погасити?

Такі ситуації, на жаль, часте явище, і практика брати гроші в борг для рефінансування вже існуючої заборгованості теж широко поширена. Важливо пам'ятати, що непогашений займ стане перешкодою для нових надходжень, оскільки кредит з поганою кредитною історією в банках взяти неможливо. Великі фінустанови строго контролюють минулі операції і видають відмови пачками — при виникненні найменших підозр у «зависанні» активів.

Взяти кредит в інтернеті із зіпсованою історією можна в мікрофінансових організаціях. Це компанії, які мають ліцензію на кредитування населення. КІ для таких організацій не є провідним показником благонадійності клієнта. Особливістю є невеликі суми, які видаються на нетривалий термін під невисокий відсоток.

Навіть ті, хто потрапили в чорний список банківських боржників, можуть попросити фінансову допомогу у MyCredit. У числі основних переваг нашого сервісу:

  • цілодобовий сервіс — працюємо 24/7, у вихідні та свята;
  • лояльність — надаємо кошти всім повнолітнім українцям, включаючи осіб без офіційного працевлаштування, студентів, пенсіонерів, боржників;
  • оперативність — даємо відповіді за заявками протягом 15 хвилин;
  • надійність — захищаємо персональні дані клієнтів і не передаємо їх третім особам.

Клієнтами MyCredit вже стали тисячі українців, отримавши в своє розпорядження надійного фінансового помічника. Реєструйтеся в сервісі, щоб при необхідності отримати кошти для погашення банківської позики тоді, коли вони потрібні найбільше.

Залиште свій коментар
Будь ласка, введіть Ваше ім`я
Будь ласка, введіть Ваш коментар
captcha=feedback
Введіть символи