Як дізнатися залишок по кредиту в ПриватБанку?

ostatok-v-privat

Згідно з даними дослідницької компанії GFK за 2020 рік, понад 60% українців старше 16 років користуються послугами Приватбанку. Це один з найпопулярніших сервісів, що масово використовується для вкладів та кредитування на українському ринку.

З огляду на великий вибір послуг та вигідні умови, багато громадян нашої країни вважають за краще брати гроші в борг саме тут. Спектр кредитних продуктів Привату широкий — від стандартних карт з фіксованим «мінусовим» лімітом до іпотеки.

З урахуванням навантаження, яке відчуває дана банківська структура, для зручності користувачів передбачено безліч варіантів, як дізнатися заборгованість по кредиту Приватбанк. Давайте зупинимося на них докладніше.

У банкоматах ПриватБанку

Географія розташування банкоматів банку дуже масштабна. Сьогодні банкомат Привату є в кожному районі будь-якого населеного пункту України.

Щоб дізнатися залишок по кредиту в Приватбанку за допомогою банкомату, досить озброїтися персональної карткою, вставити її в банкомат та в меню обрати відповідну опцію. Можна вивести баланс на екран, а можна запросити роздрукований чек.

Банкомат Приват

Незважаючи на доступність, такий варіант уточнення ліміту підходить не завжди: незалежно від кількості банкоматів по населеному пункту, черги туди не закінчуються ніколи.

У терміналах самообслуговування Приватбанку

Цей варіант підійде більш просунутим користувачам. У терміналі можна дізнатися свій борг по кредиту в Приватбанку як з карткою, так по персональному номеру.

У відділеннях банку з терміналами самообслуговування може допомогти консультант. Механізм їх використання аналогічний роботі з банкоматом. Для отримання потрібної інформації просто вибираєте відповідний розділ — і актуальні дані відобразяться на екрані або будуть виведені на чек.

Термінал Приват

В касі будь-якого відділення Приват банк

Майже всі відділення працюють у встановлені години, а цілодобових офісів банк не має, але якщо такий формат вам підходить, то можна звернутися до консультанта за інформацією по позиці, або в касу.

Щоб домогтися адекватної відповіді, знадобиться номер договору та документи, що підтверджують особу (паспорт, код). Але якщо йдете в касу, щоб дізнатися заборгованість по кредиту в Приватбанку, будьте готові провести чимало часу в черзі.

У мобільному додатку Приват24

Найшвидший і зручний спосіб дізнатися залишок на рахунку, та й в цілому тримати фінанси під контролем — встановити на свій смартфон мобільний сервіс, який підтримується всіма версіями iOS та Android. Щоб подивитися борги по кредитах через додаток Приват24, потрібно:

  • Встановити Приват24 на девайс.
  • Пройти авторизацію — ввести номер телефону та пароль. В сучасних смартфонах є функція входу по відбитку пальця і розпізнавання особи.
  • Відкрити розділ «Кредити». Саме там містяться дані про всі операції по боргах. Якщо коли-небудь оформляли банківський кредит онлайн в інтернеті, то дані зберігаються в архів.
Приват 24

До речі, в цьому додатку набагато більше функцій, ніж прийнято використовувати. Так, в сервісі є спеціальний розділ для оформлення заявки в Бюро кредитних історій. Дізнатися свою кредитну історію, прорахувати шанси на отримання позики можна за допомогою цієї розробки.

Кредитний рейтинг Приват

За номером телефону 3700

За гарячої лінії можна отримати дані по своїх операціях в лічені хвилини. Для цього знадобитися зателефонувати з фінансового номера (того, що прив'язаний до позичку), згадати кодове слово та поспілкуватися з оператором.

Спосіб зручний, але останнім часом користувачі банку все частіше скаржаться на перевантаженість ліній. Тому будьте готові, як і в випадку з касою, чекати — як довго, залежить від волі випадку.

Через SMS-банкінг

Якщо часу на спілкування по мобільному немає, то на допомогу прийде смс-банкінг. За допомогою кодових комбінацій легко відправити запит на інформацію, що цікавить. Звичайно, дізнатися відповідь на складні питання — наприклад, чи дадуть кредит з поганою кредитною історією — не вийде, але поповнити мобільний, зробити переклаз і, звичайно ж, уточнити баланс, — з легкістю.

Смс-банкінг Приват

Щоб не довелося запам'ятовувати або вводити набір чисел і символів, встановіть програму «SMS-банкінг». Цей сервіс з мінімумом функцій також доступний для iOS та Android.

Заборгованість є — погашати нічим!

При такому розмаїтті каналів отримання потрібних даних, встановити, скільки винні банку — не проблема. Труднощі виникають, якщо заборгованість зростає разом з відсотками, а гасити її нічим. Несвоєчасно погашена заборгованість стане перешкодою для отримання фінансової допомоги в майбутньому. Активні кредитки, за якими немає надходжень, зобов'язують банки дзвонити контактним особам-поручителям, а іноді — і за місцем роботи клієнтів. Чорний список боржників відрізає всі можливі шляхи для звернення в банк навіть за незначною допомогою.

Виходом із ситуації може стати оформлення мікропозик в МФО MyCredit. Ми надаємо кошти на карти будь-яких банків, включаючи приватівські, після швидкого розгляду заявок — протягом 15-20 хвилин. При першому зверненні можна отримати до 6000 грн під 0,01% без переплат на термін до 30 днів. При наступних подачах заявок є до 12000 грн на вигідних умовах — без довгих очікувань, відмов і поручителів, на будь-які цілі.

Залиште свій коментар
Будь ласка, введіть Ваше ім`я
Будь ласка, введіть Ваш коментар
captcha=feedback
Введіть символи