Як взяти кредит з негативною кредитною історією

kak-vzyat-kredit-s-otr

Дуже складно звертатися в банк, якщо знаєш, що раніше у вас були проблеми з виплатами: допускалися прострочення або навіть справа доходила до суду. Але що робити, якщо знову потрібні гроші, а надії, що банк задовольнить заявку, немає? Чи є хоч якісь шанси або альтернативи?

Отримати кредит з негативною кредитною історією (КІ) в банку буде складно, особливо в 2017. Банки вже не так активно кредитують клієнтів, тому що можливість виплачувати позики знизилася. Незважаючи на збільшення зарплати до 3200 грн і пенсії до 1400 грн, щомісячні витрати в кілька разів перевищують доходи. А ті, хто саме в кризовий час не зі своєї вини допускав прострочення, а сьогодні хочуть оформити кредит з негативною кредитною історією, опинилися в не найбільш виграшній ситуації.

Що робити? Шукати крім банків інші альтернативи:

Кожен з варіантів має переваги й недоліки. Так, наприклад, у родичів може не бути грошей, ломбарди навіть за кільце з діамантом дадуть менше, ніж якщо продати його за оголошенням (а на це теж потрібен час), а от онлайн сервіси – ще оптимальні та зручні способи як взяти кредит з негативною кредитною історією.

Одним з провідних сервісів в Україні є Майкредит, де можна всього за 15-20 хвилин отримати до 3000 грн під одну з самих мінімальних комісій в Україні. Найголовніше, що тут відсутній чорний список кредитів, тому можливість відмови у заявці мінімальна.

Річ у тім, що Майкредит лояльніше ставиться до клієнтів і сам процес кредитування побудований інакше: суми видаються тільки невеликим лімітом (до 3000 грн при першому зверненні та до 10000 – при повторному), а сам термін не перевищує 35 днів (може бути збільшений у ряді випадків).

Що означає негативний кредит?

Негативна кредитна історія може бути у клієнта тоді, коли порушувалися будь-які пункти договору з кредитором. Це може бути:

  • Оплати вносилися невчасно;
  • Борг не погашається на вимогу банку;
  • Шахрайство з боку клієнта (надання неправдивих даних і т.п.).

Причому, якщо йдеться про прострочення, сам факт порушення залишається фактом і жодним чином не пов'язаний з сумою. Вважати, що якщо сума щомісячного платежу 300 грн, а клієнт вніс 299,90 грн і прострочення не допущене – неправильно. Банк не оцінює, на яку частину позичальник виконав своє зобов'язання, він орієнтується на договір, в якому чітко прописані суми і дати. Щоб зіпсувати КІ, достатньо мати один проблемний кредит, тому оптимальним варіантом залишається звернутися за грошима онлайн.

Майкредит – реальна допомога в отриманні кредиту з негативною кредитною історією

Сервіс справді може виручити. Що мається на увазі? Допомога в отриманні кредиту з негативною кредитною історією. Тут без проблем можна позичити суму навіть не виходячи з дому. Умови кредитування такі:

  • Мінімальний вік позичальника - 18 років;
  • Для нових клієнтів можна отримати до 500 грн за все лише під 0,04% на добу;
  • Можна самостійно продовжувати термін дії договору;
  • Жодних прихованих нарахувань;
  • Вся необхідна інформація знаходиться в особистому кабінеті користувача;
  • Сервіс кредитує цілодобово (навіть вночі і у вихідні).

Не варто переживати, якщо ви не знаєте, де оформити кредит з поганою кредитною історією. Якщо банк вже відмовив, звертайтеся в MyCredit, де можна бути впевненим, що все вийде і проблеми можна буде вирішити швидко.

Залиште свій коментар
Будь ласка, введіть Ваше ім`я
Будь ласка, введіть Ваш коментар
captcha=feedback
Введіть символи