Кредит без фото паспорта та фотографій документів

kredit-bez-foto-pasporta

У суспільстві поширився і ґрунтовно зміцнився сформований стереотип, що для фінансування обов'язкові тонни паперів, включаючи посвідчення особи. Але сьогодні кожен може отримати онлайн позику на картку без фото паспорта та документів, не відвідуючи відділень структур. "Як це можливо" - здивуєтеся ви. У нашій країні давно функціонують онлайн-МФО, що пропонують мікропозики населенню дистанційно, але з прикріпленням сканованих фотокопій. Однак серед них успішно діють і такі, де легко взяти кредит без фото паспорта, документів і дзвінків. Головне, ввести цифри достовірно, адже перехитрити систему не вийде - все піддається перевірці.

Чи можна взяти позику без фото паспорта в Україні?

Сьогодні тільки набирають популярність майданчики, де взяти кредит онлайн на картку без фото паспорта і документів неважко. Каталог МФО без надання фото не достатньо великий, але є з невеликого числа явні лідери. Одна з надійних, реалізовуюча повний функціонал, компанія - Майкредіт, що надає швидку позику без фото паспорта.

Що дозволяє кредиторам чинити так, здавалося б, необачно? Секрет простий: позики без фото документів все одно вимагають вносити їх відомості в друкованому форматі (номер, серія, податковий код), і ретельно перевіряються в програмі. Якщо обдурити організацію і вказати неактуальні дані, запросто можна отримати несхвалення на позики без фотографій.

Опція кредит без фотографій зроблена спеціально для тих, у кого немає готових скан-копій і можливості їх відсканувати. Це значно полегшує процес, онлайн кредити без фото доступні всім бажаючим в будь-якій локації. Особливо, якщо потреба виникла не вдома (в машині, в поїздці, на роботі, в гостях) і зробити якісну скан-версію важкувато, подібна опція дуже виручить.

Які основні умови кредитування?

Оформляючи позики без фото з паспортом і дзвінків, зайдіть на ліцензовану платформу з ноутбука/смартфона. Потім проведіть пару нескладних дій:

  • Виберіть суму і термін кредитування, відразу ж ознайомтеся з розрахованим комісійним збором за мікрокредит;
  • Якщо параметри влаштовують, заповніть анкету (ПІБ, дата народження, місце проживання);
  • Наступний етап - внесення персональної інформації (замість додатка зображень);
  • Підтвердьте банківський пластиковий носій;
  • Погодьтеся з правилами;
  • Отримайте бажану позику без фотографії.

Що буде, якщо не оплатити кредит вчасно?

Позики без фото паспорта - проста процедура, їх погашення також не викликає ускладнень. Особливо, враховуючи, що Майкредіт дає триденну відстрочку без нарахування пені та додаткових комісій. Також, за певних обставин, які заважають внести платіж вчасно (втрата працездатності, травма на виробництві, надзвичайна подія), можна замовити у оператора пролонгацію (продовжити договір і період оплати).

Якщо ж клієнт ігнорує свої фінансові зобов'язання згідно з контрактом, його очікують такі неприємності:

  • Нарахування зверху підвищеної пені більшого розміру;
  • Штраф за порушення встановленого регламенту;
  • Передача прав вимоги колекторській службі, що дошкуляє частими візитами, дзвінками;
  • Розгляд у судовому органі на предмет стягнення заборгованості з боржника (шляхом продажу майна у власності).

Пам'ятайте, що завжди можна домовитися. Виникла неприємність, що перешкоджає виплатам, зв'яжіться з оператором, поясніть складне становище, уточніть, чим вам допоможуть. Це ефективніше, ніж ховатися, ігнорувати повідомлення і контакт в цілому.

В черговий раз відмовили в позиці? Mycredit допоможе!

Якщо в інших банках регулярно повідомляють негативний вердикт, сміливо міняйте фірму-кредитора на ту, що приймає максимальну кількість заявок. Так ви заощадите нервові клітини і час на безперервних пошуках, збиранні довідкового матеріалу.

Якщо потрібен кредит терміново, пропонуємо ознайомитися з перевагами сервісу онлайн-кредитування Mycredit:

  • Перше звернення до 5000 - без відсотків для можливості оцінити рівень сервісу; Кредит без відмови - тут позитивна відповідь приходить практично всім (95%): студентам, безробітним, людям пенсійного віку. Навіть якщо є активна позика в іншій організації - не проблема.
  • За 15 хвилин, а для постійних користувачів - моментальна позика без очікування;
  • Кредит без вихідних і свят, працює цілодобово 24/7;
  • Кредит без дзвінків родичам і самому клієнту, адже інформація про виплати знаходиться в особистому кабінеті і завжди доступна для ознайомлення;
  • Без застави, поручителів.
  • Кредит без відмови - тут позитивна відповідь приходить практично всім (95%): студентам, безробітним, людям пенсійного віку. Навіть якщо є активна позика в іншій організації - не проблема.
Залиште свій коментар
Будь ласка, введіть Ваше ім`я
Будь ласка, введіть Ваш коментар
captcha=feedback
Введіть символи