Каталог МФО (мікрофінансових організацій) України

catalog-mfo-ukr

Коли перед вами виникає питання, де краще брати гроші, здається, що заплутатися серед такої великої кількості компаній - дуже легко. Але якщо застосовувати прості правила і спиратися на рейтинг та відгуки в Інтернеті, можна полегшити вибір і зробити його швидше.

Мікрокредитування користується великим попитом серед українців, бо дозволяє вирішити фінансові проблеми в будь-який час доби. На відміну від банківських позик, коли потрібно витрачати багато часу на пошуки документів і відпрошуватися з роботи, щоб відвідати відділення, онлайн-процедура займе не більше 15 хвилин і дозволить взяти ті ж 10 000-15 000 грн практично без відмови.

Виділимо основні переваги кредитування:

  • Мінімальний вік для клієнта - 18 років (в той час як банки встановлюють мінімум в 21-23 роки);
  • Мінімальний пакет документів (зазвичай потрібен тільки паспорт і код);
  • Засоби майже миттєво зараховуються на картку;
  • Можна взяти суму на будь-які потреби;
  • Позики на рахунок можуть отримати безробітні, мами в декреті, пенсіонери, студенти та інші категорії громадян.

Ми підготували МФО каталог діючих організацій, щоб визначитися з мікропозикою швидше. Так буде простіше визначити, де можна швидше взяти позику онлайн на картку, і які документи для цього потрібні.

Каталог МФО дають позику онлайн без перевірок кредитної історії

Одне з головних переваг системи мікропозик - практично безвідмовність у кредитуванні. У більшості сервісів схвалюються 98% заявок: а це значить, що гроші на картку можуть отримати банківські боржники і ті, хто знаходиться в чорному списку боржників. На прикладі таблиці розглянемо онлайн каталог усіх фінансових організацій, де угода буде доступною:

МФО Сума (грн) Час обробки заявки (мін) Необхідні документи
Ccloan 10 000 10-15

Паспорт громадянина України;

Ідентифікаційний номер податкової.

CreditOn 15 000 40-45
UltraCash 10 000 10
MyCredit 10 000 7-10
KLT Credit 10 000 10-15

Каталог МФО дають позики пенсіонерам

Деяким категоріям громадян (якщо мова йде про банки) може бути складно отримати позику через високу ймовірність відмови. Обмеження можуть бути встановлені через такі нюанси:

  • По віку;
  • Соціальному статусу (наприклад, студенти);
  • Стажу роботи;
  • Наявності прострочених, але виплачених позик в минулому.

Але мікрокредитування доступно всім без обмеження і це його друга головна перевага. Наприклад, ось список організацій, де немає заборони на кредитування пенсіонерів:

МФО Сума (грн) Час обробки заявки (мін) Необхідні документи
MyCredit 10 000 7-10 Паспорт та код
UltraCash 10 000 10
SOS Credit 3 000 7-15
CreditKasa 7 000 8
Alexcredit 3 000 10

Каталог МФО дають всім без відмови миттєво

В принципі, відмову по онлайн-заявці отримати складно. Але якщо ви не хочете витрачати час і потрібно терміново знайти сервіс, який видасть гроші, ось список таких компаній:

МФО Сума (грн) Час обробки заявки (мін) Необхідні документи
Eurogroshi 7 000 10 ІПН та паспорт
CreditUp 8 000 10
MoneyBoom 2 000 7-20
Cashinsky 3 000 10-15
Globalcreditt 10 000 до 20

Яку з фінансових організацій вибрати?

У виборі орієнтуйтеся на комісію, швидкість оформлення і пільгові, бонусні умови, а також зверніть увагу, чи є пролонгація кредиту. Також перевіряйте компанію-кредитора - іноді може бути така ситуація, що компанія працює на ринку нелегально.

Нелегальні МФО мають головну ознаку - відсутність ліцензії, тому перед подачею заявки ознайомтеся з правовою інформацією.

Однією з провідних компаній України є Майкредіт, де на лояльних умовах можна отримати потрібну суму (а нові клієнти отримують кредит без відсотків під 0,01%). Крім того, доступна пролонгація кредиту, що дає можливість уникнути прострочення і не переживати за кредитну історію.

Залиште свій коментар
Будь ласка, введіть Ваше ім`я
Будь ласка, введіть Ваш коментар
captcha=feedback
Введіть символи