Кредит з чорною зарплатою

chernay-zp

Багаторічна криза в країні укорінила серед банківських установ практику видачі коштів тільки тим клієнтам, які володіють високим офіційним доходом. Отримати кредит з чорною зарплатою в банку без будь-яких підтверджуючих документів вкрай проблематично, а в більшості випадків - взагалі неможливо.

Українцям, працевлаштованим неофіційно, або тим, які не зареєстровані як ПП, дуже важко довести кредитодавцю свою платоспроможність і, як правило, взяти кредит з чорною зарплатою є марною справою. Статистика, надана податковими службами, свідчить, що щорічно "в конвертах" сплачується понад 160 млрд грн.

Що означає чорна зарплата?

Почнемо з того, що закон не передбачає таких понять, як «біла, сіра або чорна» зарплати. Дані терміни були придумані серед народу і міцно закріпилися в побуті. КЗпП має на увазі єдине формулювання - оплата праці, що само собою має на увазі офіційну, тобто білу заробітну плату.

Чорна зарплата являє собою фінансову нагороду працівнику, яка жодним чином не відображається документально, ні в бухгалтерських звітах, ні в будь-яких інших документах. Безліч громадян готові працювати на таких умовах з однієї єдиної причини – чорна з/п в кілька разів перевищує білу. Крім того, офіційна мінімальна зарплата в Україні на 2019 рік становить 4173 грн, яка, незважаючи на підвищення, все одно залишає бажати кращого.

Насправді, плюсів у подібного заробітку вкрай мало, тому що вигода «чорної» схеми є більше для роботодавця, ніж для звичайного працівника, права якого в даній ситуації абсолютно не захищені. Такий кадр не має офіційного права на оплачувану або неоплачувану відпустку, на лікарняний і щось таке інше, прописані в Кодексі Законів про Працю України. Але зараз не про це. Ми націлені на те, щоб допомогти людині знайти правильну фінансову структуру, яка погодиться дати кредит з маленькою зарплатою, а то і зовсім з офіційно не підтвердженою.

Де можна взяти кредит з чорною зарплатою і на які цілі?

Додаткова грошова підтримка може знадобитися на абсолютно різні потреби:

Отримати необхідну суму без довідки про доходи з офіційного джерела можна спробувати в банку, але відразу слід враховувати, що це завдання не з легких. Домогтися отримання позики можна тільки, переконавши співробітників у проведенні непрямого оцінювання платоспроможності клієнта. Під цим мається на увазі:

  • документально підтверджена кредитна історія: довідки з різних банків, з якими раніше співпрацював позичальник, свідоцтво про своєчасну оплату попередніх позичок;
  • документи, що свідчать про наявність рухомого та нерухомого майна;
  • виписки за наявними депозитами;
  • рахунки, що вказують на систематичні дискреційні фінансові витрати потенційного клієнта.

До мінусів цієї процедури, крім величезних часових витрат, слід віднести додаткові витрати, необхідні для отримання кожної зі згаданих вище довідок, а також, в окремих випадках - на послуги оцінювача.

Для тих, хто не бажає витрачати час на збір купи різних документів і всіма силами переконати банк у своїй платоспроможності, є альтернативні фінансові установи - МФО, співпраця з якими проходить на більш прийнятних умовах для користувача. Крім того, у мікрофінансової організації можна отримати кредит безробітним, студентам, пенсіонерам, і всього через кілька хвилин після подачі заявки.

Як отримати кредит з чорною зарплатою в Mycredit?

В Україні функціонує величезна кількість МФО, кожна з яких відрізняється унікальними правилами і вимогами до позичальника.

Ми радимо звернути вашу увагу на сервіс онлайн-кредитування MyCredit, що пропонує послуги в онлайн-режимі всім громадянам України, незалежно від матеріального добробуту клієнта і розміру його доходів.

Щоб отримати фінанси в Майкредит, не треба збирати величезну кількість документів і простоювати в довжелезних чергах для оформлення запиту, вам всього лише потрібно:

  • відвідати офіційний сайт кредитора;
  • зареєструватися в особистому кабінеті, вказавши свої дані: ПІБ, паспорт, ІПН, номер телефону, банківську картку;
  • вибрати суму позики, термін повернення боргу (не завадить попередньо прорахувати на сайті відсоток, щоб переконатися в оптимальності умов);
  • натиснути «оформити заявку»;
  • почекати рішення за запитом (відповідь на заявку послідує не пізніше ніж через 15 хвилин після подачі запиту);
  • у деяких випадках може знадобитися телефонний дзвінок від кредитного менеджера компанії.

Ми працюємо цілодобово, тому готові надати матеріальну підтримку в будь-який зручний для вас час. Звертайтеся за допомогою, і ми спільними силами обов'язково знайдемо правильний вихід з важкої ситуації.

Залиште свій коментар
Будь ласка, введіть Ваше ім`я
Будь ласка, введіть Ваш коментар
captcha=feedback
Введіть символи