Кредит з маленькою зарплатою

nizkay-zp

У людей, які хочуть отримати кредит з маленькою зарплатою, виникають серйозні складності. Часто банківські установи відносять тих, хто отримує мінімалку, до групи підвищеного ризику, тому що саме ця категорія населення, виходячи із статистичних даних, може допускати заборгованості по виплатах.

Проте, взяти кредит з маленькою зарплатою може бути необхідно з різних причин, наприклад, на позапланове лікування або покупку необхідної для побуту техніки. Втім, крім цих проблем існує безліч інших, що змушують займатися пошуком додаткових фінансів.

З якою мінімальною зарплатою можна взяти кредит в Україні?

Мінімальна зарплата в Україні з 01.01.2019 року становить 4 173 грн. Погодьтеся, що з нинішнім курсом долара, цінами на проїзд у громадському транспорті, комунальними послугами та іншими витратами, дуже важко прожити цілий місяць, не вдаючись до додаткових джерел фінансування. А в разі виникнення непередбачених обставин, що потребують позапланових вкладень, і зовсім не знаєш, як викрутитися. Саме в такі моменти людина розглядає шанс взяти кредит з мінімальною зарплатою в банках, у приватних кредиторів або в мікрофінансових організаціях (МФО).

Потрібен великий кредит з маленькою зарплатою – на що розраховувати?

Тільки досвідченим шляхом можна дізнатися, яка відповідь піде від банківської установи, в якій ви маєте намір взяти великий кредит з маленькою зарплатою. Банки без проблем видають позику громадянам, які пред'являють довідку про високі офіційні доходи. Але якщо ж ваша «біла» з/п занадто мала або зовсім відсутня, то доведеться сильно постаратися, щоб переконати співробітників у своїй платоспроможності. Вкрай рідко тут схвалюють кредит з сірою зарплатою, навіть у випадку з ідеальною кредитною історією.

Гроші у великому розмірі можуть знадобитися на наступні цілі:

  • кредит на авто;
  • кредит на купівлю житла;
  • кредит на квартиру.

Кожен з описаних вище випадків вимагає величезних фінансів, які пересічному громадянину України з невеликою заробітною платою навряд чи будуть надані без застави або посередника, який виступає в якості гаранта по виплатах.

Саме тому краще звертатися за допомогою в інші фінансові структури, які більш лояльно відносяться до позичальників.

Кредит у банку з мінімальною білою зарплатою

Видача фінансів при низькому доході можлива далеко не у всіх банківських структурах України. Крім того, ті, які все-таки погоджуються на співпрацю, відрізняються досить суворими вимогами до позичальника. Нижче ви можете порівняти кілька варіантів з тими вимоги, які вони висувають.

Банк Максимальна сума, тис грн Відсоток, % Ціль позики Документи
АльфаБанк 100 22 споживчий Довідки про офіційне та додаткове джерело доходів, наявність поручителя та забезпечення, паспорт, ІПН
Аркада 350 14 іпотечний
Кредобанк 50 21,99% споживчий
Таксомбанк 200 24 споживчий

Оформлення кредиту в банку із забезпеченням

Під забезпеченням позики мається на увазі якась страховка в разі невиплати заборгованостей. Існує кілька способів забезпечення кредитних договорів:

Найчастіше серед усіх форм забезпечення виступає саме застава, бо потім кредитор має повне право скористатися заставленим майном клієнта, який порушив умови погашення боргу.

Повідомте банку про додаткові джерела доходу

Наявність документів, що підтверджують про додаткове джерело доходу для клієнтів з маленькою заробітною платою є вагомою перевагою, тому якщо хоч щось з перерахованого нижче впливає на ваш дохід, обов'язково надайте це кредитодавцю:

  • папери, що свідчать про здачу нерухомого майна в оренду;
  • депозитні рахунки;
  • звіти з електронних гаманців;
  • документ від роботодавця за формою банку-кредитора.

Отримати кредит з маленькою зарплатою в МФО

Мікрофінансові організації, мабуть, є найбільш оптимальним варіантом для користувачів з невеликою заробітною платою. Отримати позику у МФО означає:

  • витратити на оформлення договору не більше 15 хвилин, сидячи вдома перед комп'ютером;
  • не потрібно збирати документацію, яка підтверджує регулярний прибуток;
  • отримати необхідні кошти протягом декількох хвилин після складання заявки.

Слід врахувати, що об'ємні позики мікрофінансові фірми видають вже перевіреним клієнтам. При першому зверненні позичальник має можливість отримати не більше 4 000 грн. Ознайомтеся з мікрофінансовими організаціями України в наведеній нижче таблиці:

МФО Сума, тис грн Відсоток, % Ціль позики Документи
MoneyVeo 15 1,66 Споживчий Паспорт, код ІПН, будь-яка українська банківська картка
Alex credit 10 1,7
Динеро 15 0,96
Credit Market 10 3
CreditOn 15 1,9
Miloan 7 1,3
soscredit 10 1,6
MyCredit 10 1,99

Серед названих організацій сервіс онлайн-кредитування MyCredit працює 24 на 7 у вихідні та святкові дні, коли інші кредитори не працюють. Скористатися послугами ви можете відразу, як тільки знадобилися гроші і вирішити виниклі труднощі, не відкладаючи їх в довгий ящик.

Залиште свій коментар
Будь ласка, введіть Ваше ім`я
Будь ласка, введіть Ваш коментар
captcha=feedback
Введіть символи