Кредит з сірою зарплатою

seray-zp

Отримати кредит з сірою зарплатою до недавнього часу було досить скрутним процесом. Але оскільки жорстка боротьба на трудовому ринку з обігом тіньових коштів не принесла бажаного результату, більшості кредитних організацій довелося піти на компроміс зі своїми позичальниками.

Реалії нашої країни такі, що більша частина працюючого населення отримує зарплату саме за «сірою» схемою. Фінансові установи про це прекрасно знають, внаслідок чого готові йти на ризиковану співпрацю, але на певних умовах. На сьогоднішній день отримати кредит з маленькою зарплатою, яка підтверджена офіційними джерелами, можна навіть на власний транспорт, нерухомість і таке інше.

Що таке сіра зарплата?

Сіра заробітна плата є одним із видів неофіційних виплат, коли деяку частину грошових коштів працівник отримує відповідно до вимог державного законодавства, у той час як іншу– «в конверті», яка не підтверджується офіційним оформленням. Дана схема має переваги більше для підприємця, ніж для звичайного співробітника, оскільки, не показуючи у звітах повну суму доходу працівників, зменшується розмір податків і додаткових відрахувань. З іншого боку, при виявленні порушень, роботодавцю в будь-якому випадку доведеться компенсувати всі штрафи, пені і повною мірою погасити накопичену заборгованість.

Де можна взяти кредит з сірою зарплатою і на які цілі?

Мінімальна зарплата в Україні навіть незважаючи на нещодавнє підвищення, все одно залишає бажати кращого, тому що разом із нею зростають ціни на комунальні послуги, транспорт, продукти харчування і т. д. Дуже рідко банки готові надавати позику клієнту, в довідці про доходи якого вказана маленька щомісячна зарплата.

Ми потребуємо додаткової фінансової допомоги в абсолютно різних цілях:

Кожний з перерахованих варіантів має на увазі необхідність у величезних грошових коштах, повертати які необхідно регулярно, без затримок і, як правило, з певним відсотком, встановленим умовами кредитора. Саме тому наявність у клієнта сірої зарплати для банківських установ може здатися не самим надійним варіантом. У подібних випадках банки більш активно видають позику під заставу нерухомості або під поруку.

Крім державних фінансових структур, активно розвиваються і користуються попитом мікрофінансові організації (МФО), які більш лояльні до своїх позичальників, і для оформлення договору не вимагають величезної кількості паперів.

Як отримати кредит з сірою зарплатою в Mycredit?

Сервіс онлайн-кредитування MyCredit - успішне фінансове підприємство, що надає свої послуги клієнтам по всій території України. Ми довіряємо своїм клієнтам, що дозволяє нам без побоювань надавати кредит без довідки про доходи будь-якому повнолітньому громадянину України.

Наші переваги:

  • оформлення заявки на позику протягом 15 хвилин;
  • демократичні вимоги до позичальників;
  • кваліфіковані та досвідчені співробітники;
  • мінімальні процентні ставки;
  • цілодобова робота з клієнтською базою;
  • конфіденційність наданої інформації;
  • можливість для клієнта отримати кредит без трудової;
  • дистанційне співробітництво з позичальником, яке заощаджує час на довгих чергах і паперовій тяганині.

Щоб взяти кредит з сірою зарплатою від Майкредит, необхідно:

  • відкрити офіційний сайт кредитора;
  • зареєструватися в Особистому кабінеті;
  • внести особисті дані; ПІБ, номер паспорта, ІПН, номер телефону, банківську картку;
  • вказати суму кредиту, терміни повернення і прорахувати нарахований відсоток;
  • натиснути «оформити заявку»;
  • чекати дзвінка від кредитного менеджера, який надійде на вказаний вами номер не пізніше ніж через 15 хвилин.

Таким чином, якщо вас цікавить питання, чи можна взяти кредит з сірою історією, відповідь очевидна - можна. Але найважливіше в даному випадку, звернутися за допомогою до правильного кредитору, який зможе увійти у вашу важку матеріальну ситуацію і спільними силами допоможе знайти оптимальне рішення задачі.

Залиште свій коментар
Будь ласка, введіть Ваше ім`я
Будь ласка, введіть Ваш коментар
captcha=feedback
Введіть символи