Допомога в отриманні кредиту безробітним в Україні

pomosch-v-poluchenii-kredita-bezrabotnym

Не секрет, що більше третини українців при проходженні банківської перевірки, необхідної для схвалення заявки на кредит, отримують негативну відповідь. Навіть при наявності ідеальної кредитної історії немає гарантій схвалення, оскільки на рішення кредитора впливає безліч факторів, у тому числі тип працевлаштування та підтверджений заробіток. При відсутності очевидних показників фінансового благополуччя система розцінює заявника потенційно неплатоспроможним, а його позику — проблемною.

Однак безробітним оформити позику можна, вдавшись до сприяння третіх осіб, готових взяти участь в спілкуванні з банком за певну плату. Сьогодні ми розповімо, де шукати допомогу в отриманні кредиту безробітним в Україні.

Хто може надати допомогу в отриманні кредиту непрацюючому?

Зазвичай українці звикли просити фінансову підтримку у родичів:

  • позичити фіксовану суму під розписку;
  • відкрити боргове зобов'язання на своє ім'я (кредитне донорство).

Такі рішення привабливі тим, що родичі, як правило, не шукають фінансової вигоди за участь. Але здатних дати в борг велику суму стає все менше, оскільки соціально-політична ситуація не сприяє збільшенню накопичень.

Платну допомогу в кредиті безробітним надають компанії-посередники та фізичні особи, які мають капітал. Дізнаємося, чи варто користуватися їх послугами.

Допомога кредитного брокера

Кредитний брокер — посередник, який веде справу замовника до отримання позитивної відповіді, працюючи на результат всіма доступними способами:

  • шукає лояльних кредиторів;
  • погоджує умови фінансування, веде переговори;
  • виступає довіреною особою при укладанні угоди.

Однак подібна допомога в отриманні кредиту непрацюючим оплачується комісією в пристойному розмірі: встановлюється або фіксована ставка, або відсоток від отриманих коштів. Такий підхід має сенс при довгостроковому цільовому кредитуванні (на бізнес або нерухомість), але при бажанні оформити споживчу мікропозику залучати посередника недоцільно.

Допомога від приватної особи

Також допомогу в оформленні кредиту безробітним пропонують приватні кредитори — фахівці без ліцензії, мають у володінні вільні фінанси та бажаючі на них заробити.

Зазвичай приватна позика безробітним видається по мінімальному набору документації: досить підписати стандартний договір у нотаріуса або лише написати розписку в довільній формі. Плюс в тому, що заявки схвалюють практично всім. Мінус — висока ймовірність натрапити на шахраїв, нечесних виконавців і навіть втратити власність, оскільки позичальники, користуючись ситуацією, просять додаткові гарантії у вигляді нерухомого або рухомого майна.

Допомога від MyCredit

Ефективну допомогу в отриманні кредиту боржникам та безробітним надає сервіс MyCredit, що пропонує:

  • невеликі позики на споживчі потреби: перший позику — до 6 000 грн., максимально доступний ліміт — 15 000 грн.;
  • короткострокове фінансування (в середньому — до місяця), яке при бажанні або в силу обставин можна продовжувати, скориставшись послугою пролонгації;
  • акційні пропозиції для нових користувачів — оформлення позики під пільговий 0,01 %;
  • для постійних клієнтів — знижки до 90 %, кешбек (на погашення відсотків);
  • прості умови співпраці: для подачі онлайн-заявки потрібен цивільний паспорт, ідентифікаційний код і активна банківська карта, видана на ім'я заявника.

У «МайКредіт» схвалюють 9 з 10 запитів, в тому числі від позичальників з зіпсованою кредитною історією, без постійного місця роботи та регулярного доходу, студентів, пенсіонерів, а також тих, що мають заборгованість в інших організаціях.

img
Софія Ейсмонд Редактор, MyCredit
Автор статті: Всі статті автора
Залиште свій коментар
Будь ласка, введіть Ваше ім`я
Будь ласка, введіть Ваш коментар
captcha=feedback
Введіть символи