Що значить дешевий кредит?

deshevui-credit

У нинішніх реалія життя багатьом українцям не вистачає грошей навіть на повсякденні витрати. Наприклад, мінімальна зарплата становить 3 723 грн. Якщо врахувати оплату комуналки - від 400 гривень до 1000 в опалювальний сезон, і проїзд по місту на місяць - мінімум 300 гривень на одну людину, на життя залишається 3 000, а в опалювальний сезон і зовсім 2 000 гривень. Прожити на таку суму практично нереально, не кажучи вже про те, щоб відкладати гроші.

Тому ми вирішили розповісти, де дешевше взяти кредит, які документи потрібні і що робити, якщо в банку відмовили.

Що значить дешевий кредит?

Дешевий кредит має на увазі, в першу чергу, низьку відсоткову ставку.

Найдешевші кредити в Україні видаються державою для пільгових категорій громадян - інвалідів, дітей-сиріт, малозабезпечених сімей, учасників АТО. Такі позики видаються на освіту і придбання житла за пільговими програмами. Отримати державну позику вкрай складно - потрібно зібрати максимум документів, що підтверджують належність до пільгових категорій. Черги на такі позички можна чекати роками і гарантії, що в результаті вдасться її отримати - мінімальні.

Чи можливо отримати дешеві кредити в банку?

Найдешевші споживчі кредити дійсно видають банки. Це факт. Оскільки тут гроші видаються на довгий період, і вважається не добова, а річна ставка.

Однак, тут стоїть питання про те, яка сума вам потрібна. Якщо досить невеликої суми - до 10 000 грн, вдаватися до послуг банківських структур просто немає сенсу. І ось чому:

  • довга процедура оформлення. Взяти кошти тут і зараз не вийде - банки працюють за іншою схемою. Доведеться збирати купу документів, процес оформлення яких потребує часу;
  • необхідність залучати поручителя. Це досить неприємний момент - доведеться присвячувати близьких в свої проблеми, та ще й просити поручитися за вас;
  • можливо, знадобиться застава. Заставне кредитування - прерогатива не тільки ломбардів. Якщо ви берете гроші у великому розмірі - запорука потрібна в обов'язковому порядку;
  • черги і дорога до банківського відділення. У цьому мало приємного, особливо якщо доведеться їхати за документами, повертатися назад і в підсумку мотатися туди-сюди кілька разів. Час - гроші і втрачати його безглуздо не хочеться нікому.

Безумовно, якщо потрібна велика сума на тривалий період, то звернення в банк буде розумним варіантом, а мінуси - несуттєвими.

Якщо буде достатньо 10 000 гривень - можна спробувати взяти кредит онлайн дешево в Україні.

Де взяти кредит дешевше?

Сервіс MyCredit дає можливість взяти дешевий кредит онлайн з миттєвим рішенням без довідок. Головна перевага - ви отримаєте потрібну суму швидко, без черг, купи документів, без поручителів і без застави.

Сервіс видає мікрокредити в розмірі від 100 до 10 000 грн на термін до 30 днів. При першому зверненні в сервіс можна отримати кредит під 0 відсотків до 3 000 грн. Мінімально можлива ставка 0,01% за день користування дозволяє оцінити всі плюси співпраці без переплат, і це дуже зручно.

Подальші позики надаються за ставкою 1,6% за день користування. Це одна з найнижчих ставок на ринку МФО. При цьому, ми регулярно публікуємо, даруємо і розігруємо знижкові промокоди, які дозволяють знизити стандартну ставку.

Таким чином, найдешевший кредит онлайн на картку в Україні пропонує компанія Mycredit. Ми працюємо чесно і відкрито, без додаткових платежів і прихованих комісій. Всі умови співпраці чітко прописані в договорі позики, який для вашої зручності ми розмістили на сайті у відкритому доступі.

Ми працюємо для вас в режимі 24/7 і прагнемо надавати фінансову допомогу максимально швидко та якісно.

Залиште свій коментар
Будь ласка, введіть Ваше ім`я
Будь ласка, введіть Ваш коментар
captcha=feedback
Введіть символи