Чи входять декретні в довідку про доходи?

decretnie-v-spravke-o-dohodah

Збираючи пакет документів на субсидію, визнання незаможної сім'ї або на пільгові категорії, важливо правильно порахувати загальний достаток. По суті, від його суми залежить, схвалять вам державну допомогу або відмовлять в ній.

Тут є заплутані нюанси. Наприклад, враховуються декретні як дохід, внаслідок чого виникає резонне питання - як в довідці про доходи вказати декретні.

Тому в цій статті розберемося, входять декретні в довідку про доходи в Україні, які інші державні субсидії зазначаються у відомостях.

Які допомоги та виплати включаються до довідки про доходи

Складемо список, який дохід вказується в довідці про доходи:

  • Лікарняні компенсації;
  • Допомога по вагітності та пологах включається в дохід також;
  • Щомісячна підтримка на малюків;
  • Багатодітним;
  • Виплати матері-одиначці;
  • Соціальна допомога непрацюючим від центру зайнятості (біржі праці).

Не вказується тільки одноразова допомога на дитину.

Таким чином, всі стабільні (не одноразові) грошові потоки потрібно задекларувати у звіті про прибуток. Вони в комплексі з іншими формують загальний бюджет, його грошову кількість.

Що робити, якщо не вистачає соціальних виплат на життя, а працювати не виходить?

Отримати довідку про доходи вдалося, але інспектор не підтвердив "особливий статус сім'ї" і збільшене субсидування, на яке покладали надії, тепер не світить?

Завжди можна звернутися за позикою в МФО. У сервісі онлайн-кредитування Mycredit можна оформити терміновий кредит без довідки про доходи за 15 хвилин.

Повнолітній українець може подати онлайн-заявку на сайті компанії, записавши в анкеті номер паспорта, ідентифікаційного коду, банківської картки. Дають зелене світло тим, кому відмовляють банки (студентам, мамам в декретній відпустці, безробітним, з невеликою зарплатою, пенсіонерам).

Залиште свій коментар
Будь ласка, введіть Ваше ім`я
Будь ласка, введіть Ваш коментар
captcha=feedback
Введіть символи