Де сплатити кредит Альфа Банку?

pogasit-credit-alfa

Вже давно минули часи, коли вносити платежі можна було виключно через касира в конкретно відведений час. Сьогодні кредитори пропонують широку та добре налагоджену мережу прийому платежів. Однак не всі користувачі знайомі з варіантами.

У статті зібрані дані, де можна заплатити за кредит альфа банк швидко і що робити, якщо виникли труднощі з погашенням.

Можна погасити кредит альфа банку як віддалено, так і в спеціалізованих точках прийому. Деякі з них безкоштовні, Інші - оподатковувані комісією. Клієнтам дається цілодобова можливість внести оплату по заборгованостях. Залишається стежити за графіком виплат і вносити обов'язкові суми в строк.

Онлайн через інтернет банкінг

Заплатити за позикою легко онлайн через особистий кабінет і спеціалізовані сайти (Мій Альфабанк, АБ погашення та інші). Ця послуга не передбачає плати, і зараховує переказ моментально. Доступна в будь-який час доби.

Через мобільний додаток Альфа Банк

Додаток для смартфонів "Alfa-Bank Mobile" дозволяє внести платіж абсолютно безкоштовно, і не потрібно їхати в представництво. Досить вибрати відповідну опцію та перерахувати суму. Працює 24 на 7.

Через банкомат

В банкоматах, що приймають готівку, мережі Альфа та Укрсоцбанку. Такі пункти зараховують кошти моментально, але з відсотками (15 грн вартість однієї операції).

Термінали самообслуговування

В терміналах самообслуговування, які стоять в кожному магазині та торгівельному центрі. Наприклад, I-box, City24, EasyPay, Система і т. д. Працюють цілодобово. Точки візьмуть комісію за користування (1-5%).

У касі банку

Оплатити кредит Альфа Банку можна в касах відділень (більше 200). Слід взяти номер договору та відкритого рахунку. Там же можна звернутися до співробітника при виникненні обставин, що заважають платити кредит альфа банк. Фахівець запропонує кілька можливих опцій для полегшення повернення:

  • Пролонгація. Клієнтам Альфи доступна функція продовження терміну договору після його закінчення, якщо позичальник не справляється з його виплатою;
  • Кредитні канікули. Ви можете запросити місяць відпустки від зобов'язань за договором, і за цей період вирішити труднощі;
  • Реструктуризація боргу. Менеджери готові переглянути та змінити умови фінансування, якщо ви надасте докази виниклої складної ситуації;
  • Рефінансування кредиту. Це складний процес об'єднання декількох позик в одну, зниження ставки, збільшення періоду договору. Наприклад, взяти кредит в альфа банк щоб погасити існуючу заборгованість.

Прийшов термін платити, а нічим? Вихід є!

Щоб уникнути можливих труднощів з фінансовою структурою, необхідно обов'язково проводити регулярну виплату. Якщо в день виплати ви не маєте необхідної суми, ви можете:

  • Отримати приватну позику. Будьте готові, що не всі представники послуги працюють легально. Також очікуйте високу процентну ставку;
  • Реальну допомогу в погашенні кредиту пропонує сервіс онлайн-кредитування MyCredit. МФО діють на порядок швидше, ніж класичне кредитування, де процес може затягнутися на тижні. Заповнення заявки на сайті, очікування та перерахування коштів займає в сумі 20 хвилин. Звернутися можна як вдень, так і вночі. Ви отримуєте до 10 000 гривень прямо в день подачі заявки. Це очевидна перевага перед банками. Другий плюс — список документів. Замість переліку довідок і паперів достатньо ввести номер паспорта та податкового коду, а також номер картки. Третя перевага - мінімальний шанс відмови, схвалюють 95% заявників. Зробити запит можуть студенти, пенсіонери, безробітні та навіть ті, хто має активні прострочення заборгованості в інших організаціях.
Залиште свій коментар
Будь ласка, введіть Ваше ім`я
Будь ласка, введіть Ваш коментар
captcha=feedback
Введіть символи