Допомога в погашенні кредиту в Україні від МФО Mycredit

pomosh-pogasit

В Україні мінімальна зарплата становить 3 200 грн і цього зовсім недостатньо, щоб погашати всі витрати, які виникають протягом місяця. А якщо є кредит, тоді контролювати витрати ще важче. Але борг виплачувати потрібно, інакше переплата зростає. Які є варіанти швидко знайти гроші і хоча б тимчасово знизити навантаження на бюджет? Розглянемо.

Фінансова допомога в погашенні кредиту в Україні на державному рівні не існує. Кожен боржник повинен сам думати, де шукати гроші і що робити, щоб погасити борг. Стандартних варіанта всього два:

1. Відстрочка (реструктуризація) - коли кредитор просто змінює умови договору, продовжуючи оплату і зменшуючи щомісячний платіж (штрафи при цьому зазвичай анулюються). Така допомога в погашенні позик практикується часто.

2. Рефінансування - оформлення позики в іншій компанії, тобто по суті «взяти кредит на кредит».

Перший варіант хороший тим, що клієнт продовжує виплати в тій же компанії. Другий - що борг погашається повністю і відразу. І саме рефінансування - оптимальна допомога в погашенні прострочених кредитів в Україні. Але отримати суму в борг (з урахуванням того, що кредитна історія у боржника швидше за все зіпсована) найімовірніше буде в МФО.

Онлайн-сервіси лояльніше інших організацій відносяться до клієнта і не дивляться на:

  • Стаж роботи;
  • Зарплату;
  • Адресу реєстрації;
  • Сімейний стан;
  • Майно і т.п.

Допомога в погашенні боргів у МФО також реальна і з тієї причини, що гроші видаються на будь-які цілі, навіть якщо мова про умовне рефінансування. Адже юридично (по-правильному) з клієнтом повинен укладатися договір, в якому вказується, що кредитор видає нову позику клієнтові, але кошти відразу переводяться в рахунок сплати боргу іншій компанії. Інтернет кредитування передбачає просто видачу коштів боржнику, який після самостійно вирішує перекредитування кредиту і погашає борг.

Вам знадобиться допомога в погашенні кредиту, якщо

Грошова допомога в погашенні кредиту вам знадобиться у таких випадках:

  • У клієнта є прострочення;
  • Справа вже передана до суду;
  • Відкрито виконавче провадження;
  • На зарплату або майно накладено арешт;
  • Кредитор систематично нагадує про борг телефонними дзвінками, листами, СМС;
  • Постійно дзвонять колектори.

У такій ситуації ні в якому разі не можна ховатися, не відповідати на телефонні дзвінки і відмовлятися від оплат. Це ще більше «дратує» кредитора і змушує приймати більш радикальні заходи. З боржником, який завжди відповідає на дзвінки і який хоча б щотижня платить по 200 грн, простіше домовитися, ніж з тим, хто зник на рік і обіцяє повернути борг «як тільки, так відразу».

Чи нададуть банки допомогу в погашенні заборгованості за кредитом?

Допомога в погашенні заборгованості за кредитом може бути надана тільки, якщо у боржника хороша кредитна історія, що в принципі вже абсурдно звучить. Банки навряд чи погодяться проводити оплату боргу, хіба що під великий відсоток. Хоча, якщо у вас кілька незакритих угод і досить велика сума прострочення, все ж має сенс дізнатися про те, як взяти кредит і хоча б в ознайомлювальних цілях прийти у відділенні банку і проконсультуватися про можливі умови й переплату.

На яких умовах готові допомогти МФО?

Якщо взяти кредит для погашення кредиту в іншому банку не вийшло, це завжди можна зробити в мікрофінансової організації. Наприклад, Майкредіт дозволяє отримати до 10 000 грн на термін до 30 днів і зробити це можна в будь-який час доби.

Переваги оформлення такі:

  • Клієнту не потрібно оформляти ніякі папери - угода проводиться онлайн;
  • Позичальник сам вибирає, на який термін, і на яку суму оформити в борг;
  • Кошти зараховуються на картку і можна одразу їх перевести на кредитний рахунок;
  • Ніяких прихованих комісій, відсотків - повна сума заборгованості буде доступна ще до подачі заявки;
  • Доступна пролонгація позики без попереднього узгодження з співробітниками.

Підіб'ємо підсумки

Допомога в погашенні мікропозик в Україні або інших кредитних продуктів може бути запропонована різними варіантами. Але найбільш оптимальний варіант - отримати мікрокредит у МФО, коли ви самі контролюєте суму і переводите її на «проблемний рахунок». В такому випадку можна швидко якщо не погасити борг повністю, то хоча б закрити значну суму, що вже дасть привід кредитору піти на поступки і підтвердити відстрочку. Головне - розуміти, що допомога в рефінансуванні кредиту - єдиний вихід уникнути суду і арешту майна і великих переплат.

Залиште свій коментар
Будь ласка, введіть Ваше ім`я
Будь ласка, введіть Ваш коментар
captcha=feedback
Введіть символи