Де взяти кредит на ремонт автомобіля?

2-remont-avto

Кожен знає, що технічний сервіс і послуги СТО коштує недешево. У той же час, автомобіль - один з головних помічників, який забезпечує комфорт життя, а для деяких пов'язаний з роботою. Що робити, якщо машина зламалася, а грошей немає?

Машина потребує лагодження щорічно - це той самий технічний огляд, який в Україні не обов'язковий. Але кожен водій, який турбується не тільки за свою безпеку, але і пасажири, повинні бути впевнені в справності транспортного засобу. Середня вартість такого огляду, наприклад, для Hyundai Santa Fe складе близько 3500-5000 грн.

Якщо транспортний засіб потрапив в ДТП, ремонтні роботи вже не рекомендація, а зобов'язання і важливо знати, де взяти гроші на ремонт авто. І не тільки через естетичних міркувань, наприклад, згідно з п. «В» ст. 31.4.3 Правил дорожнього руху неприпустима ситуація, коли не горить лампа лівої фари в режимі ближнього світла. Це найлегша поломка, яка може статися. Адже після серйозного ДТП залишається не тільки подряпини на корпусі, може розбитися лобове скло, залишитися вм'ятини на дверях, бампер і т.п.

Ремонтні роботи слід проводити швидко, тому можна взяти кредит на ремонт авто. Позика - вигідний варіант, тому що:

  • Сума буде досить для оплати послуг;
  • Конфіденційно;
  • Можна знизити фінансове навантаження - ви не віддаєте суму відразу, а частинами.

Але де вигідніше отримати кредит на авто та його лагодження? Розглянемо можливі варіанти.

Варіант1: Кредит на ремонт автомобіля в банках України

Українські банки видають тільки споживчий кредит на авто, а на оплату СТО та придбання запчастин - немає, але можна оформити позику готівкою. Порівняємо умови кредитування.

Назва установиМожлива сума кредитуПроцентна ставка (інформація 2017 р.)Умови отримання
БТА до 50000 0,01% Офіційне працевлаштування терміном не менше 3-х місяців на останньому місці роботи; Для громадян від 21 років.
Credit Agricole Bank До 50000 15% Без довідки про доходи; Для громадян 25-65 років; Постійне джерело прибутку.
Альфа-Банк До 50000 0% Вік - 21-70 років; Без довідки про доходи
Аваль До 100000 3,33% Тільки паспорт і ІПН
ПУМБ До 200000 2,2% Від 25 до 70 років; офіційне працевлаштування

Єдиний позитивний момент кредитування в Фіне. установах є те, що можна отримати велику суму, негативним залишається те, що:

  • Процедура оформлення займає багато часу;
  • Обмеження за віком;
  • Приховані комісії і нарахування;
  • Немає гарантії в схваленні заявки.

Варіант 2: Кредит на ремонт авто від небанківських кредитних організацій

Розгляньте можливості фінансування в борг у ломбардах, кредитні спілки, онлайн-сервісах, наприклад, MyCredit. Ломбард працює тільки під заставу майна (коштовності, техніка). Варто пам'ятати, що оцінка власності відбувається за мінімальними цінами, а відсотки повернення занадто високі. Кредитна спілка працює з залученням поручителя з боку клієнта, що також незручно і затягує процес. А ось інтернет-кредитування - зручно і надійно. Моментальний позику онлайн від Майкредіт дозволить в термінах оплатити СТО та купити запчастини.

Порівняємо MyCredit з іншими аналогічними українськими сервісами:

Кредитна організаціяМожлива сума кредитуКомісія в день (інформація 2017 р.)Умови отримання
MyCredit 3000 0,99% Тільки паспорт і код;
Moneyveo 3500 1,7%
Быстрозайм 10000 1,4% Наявність діючої банківської картки та мобільного телефону; Вік позичальника - від 18 років.
CreditOn 10000 1,9%
Credit365 10000 1,4%
Topcredit 15000 1,9%
Moneyboom 2000 1,75%

Виходить, якщо вибирати по економії бюджету між банком і мікрокредитування, варто робити вибір на користь останній, а якщо вибирати між чинним на українському ринку сервісів, можна зупинитися на Mycredit, який пропонує низьку комісію - 0,99% в день.

Які ще переваги мають клієнти МайКредіт:

  • Можливість отримати гроші в будь-який час;
  • Продовження дії договору;
  • Кредитна історія практично не впливає на схвалення заявки;
  • Отримати гроші в борг може кожен член сім'ї, а це збільшує ймовірність оплатити роботи і деталі повністю за допомогою сервісу без допомоги сторонніх;
  • Без застав і поручителів;
  • Гроші після подачі заявки надходять на карту вже через 20 хвилин, а ви навіть не виходьте з дому.

Варіант 3: Родичі, знайомі

Звичайно, є ще один звичний для багатьох спосіб вирішити проблему - звернутися до родичів, щоб взяти гроші на ремонт авто, але і тут є свої нюанси. По-перше, у кожного свої проблеми і в цей момент у одного може просто не виявитися грошей, щоб допомогти. По-друге, може не бути потрібної суми і доведеться питати у інших знайомих. По-третє, вам можуть просто відмовити і поставити тим самим в незручне становище.

Підіб'ємо підсумки

У сучасному світі існує практика укладання договорів позику і включення виплати відсотків в пунктах договору - розумне рішення з боку кредитор. Згідно з вимогами Закону угоди в більшості випадків повинні реєструватися у нотаріуса. Тому і варіант-не завжди зручно, а другий залишається найбільш оптимальний і дешевий. Онлайн кредитування - хороший вибір, коли терміново потрібні фінанси на ремонт машини. На відміну від інших організацій, тут кошти можуть отримати автовласники у віці від 18 років всього за 20 хвилин і швидко вирішити фінансові проблеми.

Залиште свій коментар
Будь ласка, введіть Ваше ім`я
Будь ласка, введіть Ваш коментар
captcha=feedback
Введіть символи