Як можна зняти гроші без картки з банкомату?

Бувають ситуації, коли потрібно зняти гроші з картки без картки. Така функція, як знімати гроші без картки дуже виручає при певних ситуаціях. Зокрема, коли знадобилася готівка, а пластиковий носій залишився вдома. Або при втраті чи крадіжці гаманця, особливо якщо ви не знаєте, що робити якщо загубив картку.

Багато користувачів банківських рахунків не знали, що можна зняти гроші з картки через банкомат без карти, але в сучасних реаліях це стало можливим завдяки можливості точної та простої ідентифікації користувача.

Отже, в цій публікації розберемося грунтовно, як зняти гроші без комісії в Приватбанк, Ощадбанк, Альфа банк та інших національних банках.

Як зняти гроші баз карти Приватбанк?

Найчастіше українці цікавляться, чи можна зняти гроші без карти в банкоматі Приватбанк, оскільки він є найбільш популярною банківською структурою в країні. Практично у кожного жителя відкритий рахунок по отримання зарплати, пенсії, стипендії, інших соцвиплат.

Отже, можна зняти гроші з банкомату без картки Приватбанк, виконавши ряд нескладних дій:

  • в банкоматі вибрати опцію меню «Перевести в готівку»;
  • ввести мобільний номер, а також ОТР-пароль або відсканувати QR-код через сервіс Приват24;
  • вибрати потрібну карту зі списку, ввести її пін-код;
  • отримати готівку.

Звернемо увагу, що можна зняти гроші з банківської картки Приватбанку без самої карти лише в «рідних» терміналах. Цією послугою можуть скористатися власники всіх продуктів, крім корпоративних, віртуальних та заблокованих рахунків.

Як зняти гроші баз картки Ощадбанк?

У власників ощадовскіх рахунків також є можливість отримати купюри без пластику. Щоб зняти гроші без карти Ощадбанк, необхідно:

  • встановити фірмовий додаток для смартфонів «Ощад24/7»;
  • у відповідному розділі меню «Операції без картки» вибрати потрібну опцію;
  • вибрати певний рахунок списання, суму та номер телефону;
  • після отримання перевірочних смс-кодів, скористатися терміналом, де в пункті «Готівкові за кодом» ввести перевірочні цифри в потрібному вікні;
  • вказати обсяг коштів, що відповідає тому, який був зазначений в інтернет-банкінгу;
  • успішно завершити операцію.

Важливий момент: зняти гроші в банкоматі без комісії не вийде, одна операція коштує 2 грн.

Як зняти гроші баз карти Альфа банк?

А от зняти гроші без карти Альфа банк України — завдання не з простих, оскільки ні на офіційному сайті, ні в інших джерелах подібного опціону не пропонують.

Альфа-банк дозволяє своїм клієнтам знімати готівку:

  • в своїх ПВН, яких налічують більше 200 одиниць по країні;
  • в банкоматах-учасниках програми «Простір», куди входять такі великі компанії як ОТП-банк, Райффайзен Аваль, Південний, Укргазбанк та інші важковаговики фінансового ринку;
  • в касах відділень по пред'явленню паспорта.

Як зняти гроші баз карти Укрсиббанк?

Зняти гроші без карти Укрсиббанк навряд чи вийде, тому що ця опція може бути недоступною політикою організації. Платіжною карткою можна розплатитися в інтернеті, включаючи іноземні ресурси. Всі пластикові продукти підключені до системи безпеки 3D Secure, що захищає дані власників та їх заощадження.

Аналогічно зняти гроші без карти ПУМБ не представляється можливим, однак їх членство в мережі «Радіус» дозволяє переводити фінанси в багатьох ПВН-партнерах без додаткових витрат або з мінімальними переплатами.

Як зняти гроші в банкоматі баз карти Монобанк?

У банківській мережі монобанк немає своїх терміналів, тому їх клієнти користуються абсолютно будь-якими точками інших компаній з однаковою вартістю за операцію. Таким чином, зняти гроші без карти Монобанк також не вийде.

Підбиваючи підсумки, можна абсолютно чітко стверджувати, що найбільш багатофункціональними є держбанки, в яких можна зняти гроші з банкомату без карти через телефон, скориставшись веб-банкінгом або додатком.

img
Софія Ейсмонд Редактор, MyCredit
Автор статті: Всі статті автора
Залиште свій коментар
Будь ласка, введіть Ваше ім`я
Будь ласка, введіть Ваш коментар
captcha=feedback
Введіть символи