Як дізнатися залишок по кредиту Укрсиббанк?

ostatok-v-ukrsib

Даний фігурант економічного ринку України є досить популярним як всередині країни, так і за її межами. Згідно зі статистичними даними, послугами Ukrsibbank затребувані серед 2 млн українців.

Порівняно низькі відсотки на користування позиковими засобами, хороші гарантії та різноманітність послуг — як онлайн, так і офлайн — ось основні причини популярності банку. А ще фінустанова надає можливість контролювати стан рахунку та дізнатися залишок по кредиту Укрсиббанк в будь-який зручний час. Це можна зробити в банкоматі, відділенні, за номером гарячої лінії або смс. Давайте розглянемо всі способи докладніше.

У банкоматах Укрсиббанк

В Україні існує понад тисячу банкоматів, що належать цьому банку. Залишок по кредиту Укрсиббанк можна визначити, дотримуючись простого алгоритму:

  • Вставити карту в банкомат.
  • Обрати мову, ввести пін-код.
  • Знайти та обрати опцію поточних позик.
  • Запросити інформацію на чек або на екран.
  • Не забути витягнути картку з банкомату.
Банкомат Укрсиббанк

У будь-якому відділенні Укрсиббанку

Майже триста відділень по всій країні дозволяють отримати доступ до якісного сервісу. Дізнатися всю необхідну інформацію про кредитування, залишок, відсотки клієнти Укрсибу можуть, заручившись підтримкою фінансового консультанта.

Щоб у відділенні отримати всю необхідну інформацію, візьміть з собою паспорт та індивідуальний податковий номер. Всі персональні дані клієнтів, зведення по транзакціях знаходяться в корпоративній захищеної системі. У відділенні також можна дізнатися свою кредитну історію. Консультанти підкажуть алгоритм.

За номером телефону 729

Гаряча цілодобова лінія надає потрібні відомості в зручний момент. З мобільного безкоштовно для всіх операторів.

Не обов'язково чекати зв'язку з менеджером — можна залишити голосовий запит або обрати пункт в меню, а також оформити кредит онлайн на картку.

Перевірити баланс Укрсиббанк

За SMS

Якщо у вас підключена послуга смс-банкінгу, то поцікавитися залишком по позиці можна, відправивши смс на один з номерів:

  • 729 — для клієнтів Vodafone, Lifecell і Київстар;
  • +380931777755 — для користувачів інших мобільних мереж.

Вартість повідомлення визначається згідно актуальних тарифів оператора стільникового зв'язку. У тексті повідомлення потрібно вказати цифровий код.

Смс-банкінг Укрсиббанк

Борг є — погашати нічим!

Якщо не хочете потрапити в чорний список боржників, радимо своєчасно оплачувати борги за кредитками. Але якщо поточна фінансова ситуація залишає бажати кращого, то зверніться за допомогою в надійну мікрофінансову компанію MyCredit, яка:

  • надає до 12000 грн на термін до 30 днів;
  • доступна 24/7 без перерв та вихідних;
  • працює в онлайні, а тому для отримання позикових коштів вам не потрібно відвідувати відділення і стояти в чергах;
  • кредитує при першому зверненні під 0,01%
  • пропонує дисконтні промокоди, програми лояльності, акції та розіграші цінних призів.
Залиште свій коментар
Будь ласка, введіть Ваше ім`я
Будь ласка, введіть Ваш коментар
captcha=feedback
Введіть символи