Як дізнатися залишок по кредиту в Ідея банк?

ostatok-v-idea

Якщо ви брали гроші у Ідея банку, то необхідно розуміти, яким чином можна повернути їх, і як дізнатися залишок по кредиту в Ідея банк. У представленій статті ми розглянемо алгоритм дій в такій ситуації.

Відзначимо, що Idea Bank — не самий популярний гравець банківського ринку України, проте останнім часом спостерігається ривок в бік діджіталізаціі фінансових продуктів. Взяти кредит онлайн — не проблема, це дія не викликає ускладнень у середньостатистичного користувача. Спрощує завдання то, що недавно було розроблено та впроваджено програму, а також оновлений інтернет-банкінг.

Інтернет-сервіс Ідея Банк

Кредити Ідея Банк

Подивитися залишок по кредиту через мобільний додаток

Мобільний додаток від Idea Bank — О.bank — з'явилося недавно, проте його віддає перевагу більшість користувачів, особливо в умовах карантину, коли немає можливості бувати в людних місцях. Щоб дізнатися заборгованість по кредиту в Ідея банк, необхідно:

Встановити О.bank на смартфон та авторизуватися. Для цього знадобитися ввести персональні дані.

Зайти в розділ «Кредитні рахунки» та обрати борг.

Кредитні рахунки Ідея Банк

На екрані відобразиться загальна сума й обсяг для повернення коштів.

<
Погашення кредиту Ідея Банк

Дізнатися залишок по кредиту по смс з мобільного телефону

Якщо з встановленням програми все складно, то можна зателефонувати в банківську установу за номером 0-800-50-20-30. Це гаряча лінія, оператори якої обіцяють оперативно дати відповіді на всі запитання користувачів, в тому числі актуалізувати залишок по кредиту в Ідея банк.

Також отримати необхідні відомості про взяті гроші в борг можна в інтернет-банкінгу, скориставшись чат-ботом. Для цього потрібно покроково вибирати потрібні розділи або відразу ввести повідомлення з питанням.

Дізнатися заборгованість по кредиту в Ідея банк за номером договору

Це можна зробити у відділенні, де, до речі, можна також дізнатися свою кредитну історію. Щоб не довелося вислуховувати відмови, важливо не забути документи, що засвідчують особу (паспорт) та ідентифікаційний код. Консультанти допоможуть з'ясувати потрібні відомості за договором, але доведеться дочекатися своєї черги.

Якщо ви наважуєтеся на грошову позику, не нехтуйте своєчасним погашенням. Фінансові дії по позиках — і прострочені, і достроково погашені — фіксуються в УБКІ та впливають на відповіді кредиторів при наступних зверненнях. Не виконуючи зобов'язання перед банківською організацією, ви ризикуєте потрапити в чорний список боржників.

Якщо скупчилися банківські борги, а погашати їх нічим, ви завжди можете звернутися за допомогою в MyCredit. Ми надаємо гроші всім повнолітнім українцям, а також оформляємо кредит з поганою кредитною історією боржникам банків та інших МФО. При першому зверненні можна отримати до 6000 грн під 0,01%, при наступних — до 12000 грн за зниженою ставкою, скориставшись промокодом.

Залиште свій коментар
Будь ласка, введіть Ваше ім`я
Будь ласка, введіть Ваш коментар
captcha=feedback
Введіть символи