Кредит по двох документах

credit-po-dvum-doc

Зазвичай, щоб отримати позикові кошти, потрібно надати цілу тонну паперів, включаючи довідки і підтвердження фінансової незалежності. Але в сучасному суспільстві актуальний запит на швидкий кредит за двома документами. Його особливість полягає у швидкій і простій процедурі з мінімальним набором паперів. Це пов'язано, як правило, з невеликою сумою позики і коротким періодом кредитування. Для безлічі українців це відмінна можливість отримати гроші в найкоротші терміни. Наприклад, коли знайшли вигідну пропозицію або великі знижки, а до зарплати чекати довго. Щоб не відмовляти собі в приємному і потрібному, можна оформити спожив кредит за двома документами.

У цій статті розберемося докладніше, де можна взяти кредит за двома документами і на яких умовах.

Які 2 документа необхідні?

Щоб взяти кредит готівкою за двома документами, заявнику необхідно надати:

  • Громадянський паспорт;
  • Ідентифікаційний код платника податків.

Практично кожен носить при собі посвідчення особи з собою, тому подати заявку на кредит за паспортом можливо завжди. Спрощений формат набагато зручніше класичного банківського, при якому до перерахованих додаються додаткові вимоги:

  • Довідки про офіційне працевлаштування і термін роботи на останньому місці;
  • Відомості про доходи;
  • Свідоцтво про право власності на квартиру або машину.

А ось кредит без ІПН вийде взяти тільки в ломбарді, залишивши заставне майно, або ж у приватних кредиторів "під розписку".

Де можна взяти кредит за двома документами?

На сьогодні взяти споживчий кредит за двома документами можна в наступних організаціях:

  • Банківські структури;
  • Мікрокредітной компанії.

Ці організації працюють в одному напрямку - кредитування населення, проте існує величезна різниця в підходах і принципах роботи. Так, банки орієнтуються на великі суми і тривалі періоди співпраці, тому знайти підходящий варіант з мінімумом паперів - завдання непросте. МФО, навпаки, націлена на короткострокове взаємодія, що ні передбачає захмарних сум і річних контрактів. Тому більшість МФО надають послуги на таких м'яких умовах.

Які банки дають кредит за двома документами?

Як уже обмовлялося вище, кредит у банку за двома документами отримати складніше, ніж у альтернативних представників. Так, якщо компанія не перевіряє кредитоспроможність клієнта, то параметри позик помітно знижуються:

  • Знижується допустима сума;
  • Зменшується термін фінансування;
  • Запрошуються додаткові нюанси (напр., Депозитний рахунок для підстрахування).

Також не слід забувати, що банк працює згідно з графіком в стаціонарному режимі, тому клієнтам доводиться не тільки чекати черги в приміщенні, добиратися до офісу, але і виділити час на відвідування.

Виходячи з перерахованих вимог, оформити кредит на авто або іпотечну позику по 2 паперів не вийде, оскільки це довгострокові угоди з великими сумами. Як приклад дивіться таблицю нижче (інформація 2020 р.).

Банк Термін кредитування, місяців Сума, грн Відсоток,%
ОКСИ-банк 6-24 2000-30000 9,99
Райффайзен банк Аваль 6-60 2000-25000 10-35
Укрсиббанк 2-48 300-50 000 1-55
РВС-банк 1 2000-10000 49

Які МФО дають кредит фізособам по 2 документам?

Отримати експрес кредит за двома документами найпростіше в МФО, адже онлайн заявка на кредит за двома документами заповнюється і обробляється за кілька хвилин. Цю процедуру можна робити з дому за допомогою комп'ютера або в будь-якому іншому місці, скориставшись смартфоном з інтернетом.

Є 2 типи мікрокредитних компаній:

  • Одні вимагають прикріпити скан копії або фото з доками в руках на сайт (щоб уникнути фактів шахрайства і використання чужих айди-карт);
  • Інші пропонують оформити кредит без завантаження документів, досить просто ввести їх дані в анкетний рядок. Так працює сервіс онлайн-кредитування MyCredit, багаторівнева система безпеки якого не дозволяє оформити шахраям кредит за підробленими документами, адже всі надані дані проходять кілька стадій шифрування.
МФО Термін кредитування, днів Сума, грн Відсоток,%
Dinero 7, 14 или 30 15000 0,96
Miloan 1-30 12000 1,5
AlexCredit 5-45 12000 1,7
MyCredit 1-30 12000 1,99
Moneyveo До 30 17000 1,7
img
Альбіна Марченко Кредитний експерт, MyCredit
Автор статті: Всі статті автора
Залиште свій коментар
Будь ласка, введіть Ваше ім`я
Будь ласка, введіть Ваш коментар
captcha=feedback
Введіть символи