Чи візьмуть на роботу з простроченим кредитом?

vozmut-li-na-rabotu

Багато хто чув, що з кредитом не беруть на роботу, що кандидат проходить глибоку перевірку на предмет благонадійності та відповідальності, в результаті якої при виявленні негативних чинників може прозвучати відмова. Отже, в цій публікації розберемося чи візьмуть на роботу з простроченим кредитом, чи може наявність непогашених заборгованостей вплинути на рішення роботодавця або це черговий нічим не підкріплений міф, покликаний налякати людей.

Хто може отримати відмову в роботі через кредит?

Відмова в роботі через кредит на цілком законних підставах може очікувати:

  • працівників колекторської служби;
  • банківських клерків, менеджерів фінансових організацій;
  • людей, що мають відношення та доступ до фінансів, цінного майна;
  • управлінців, які претендують на високі посади.

Кожен громадянин, який має кар'єрні амбіції, повинен привести своє фінансове досьє в порядок і не мати проблем з кредиторами. Так, бухгалтера, касири, комірники повинні погасити кредит з простроченням, щоб керівник не боявся додаткових ризиків, оскільки до нових людей і так ставляться з обережністю.

Навіщо роботодавці перевіряють кредитну історію та на яких підставах?

Перевірка фінансової старанності реалізується далеко не завжди. Зазвичай її практикують корпорації або великі компанії з хорошими умовами праці та високою зарплатою. Такі дії виправдані високими стандартами й внутрішніми правилами компаній. Однак невідомо напевно проходять всі претенденти ретельну перевірку КІ або певні найменування посад (директора, начальники департаментів та менеджери вищої ланки).

У будь-якому випадку, влаштовуючись на підприємство, краще заздалегідь подбати про власне імені та репутації. Фахівці з найму рекомендують перевірити свою кредитну історію. Це можна зробити безкоштовно (один раз на рік), скориставшись порталом УБКІ. Якщо в історії є записи про порушення, слід виправити кредитну історію. Для цієї мети необхідно списати борги по кредитам або погасити заборгованість.

Що робити, якщо з кредитом не беруть на роботу?

Як відомо, деякі кредитори співпрацюють з боржниками, проте сервіс Майкредіт надає допомогу в погашенні кредиту, фінансуючи як людей з кришталево чистою КІ, так і з проблемними позиками в інших банках і МФО.

Взяти кредит з поганою кредитною історією можуть всі повнолітні українці, які проживають в межах країни. MyCredit не встановлює інших вимог, тому сервіс кредитує позичальників незалежно від рівня доходів, наявності працевлаштування та закредитованості.
Для оформлення онлайн-заявки потрібен лише паспорт громадянина України та ідентифікаційний код, а також діюча банківська карта. Запити обробляються за 10-15 хвилин, після чого гроші в оперативному порядку зараховуються на вказаний рахунок.

img
Софія Ейсмонд Редактор, MyCredit
Автор статті: Всі статті автора
Залиште свій коментар
Будь ласка, введіть Ваше ім`я
Будь ласка, введіть Ваш коментар
captcha=feedback
Введіть символи