Взяти кредит без обману в Mycredit

credit-bez-obm

Коли мова заходить про інтернет-кредитування, багато (особливо люди старшого покоління) ставляться до даного продукту недовірливо, з обережністю. Їх страхи цілком зрозумілі, однак, підходячи до питання відповідально, можна взяти кредит без обману на хороших умовах. Головне - знайти перевірену компанію, яка піклується про своє ім'я та якість послуг, що в ній надаються.

Якщо потрібен терміновий кредит на картку в Україні без обману, варто скористатися сервісом MyCredit, який висуває з одного боку лояльні вимоги до позичальників, з іншого - забезпечує безпеку особистих даних, не передаючи їх третім особам.

Схеми обманів на онлайн кредитах

Розглянемо, як шахраї можуть взяти кредит на іншу людину:

  • Мабуть, найпоширеніша схема - це використання чужих документів (паспорта, його ксерокопій). У шахраїв може вийде оформити позику по чужій ID-картці тільки в дуже сумнівних МФО, які працюють нелегально або напівлегально. Однак таких в країні одиниці.
  • Також трапляється використання краденої банківської картки. Замовити гроші на кредитку можливо, тільки маючи паспортні дані. Зловмисникам набагато простіше перевести в готівку наявні на ній кошти та викинути.

Умови видачі кредиту без обману в Майкредіт

У Майкредіт фінансування відбувається:

  • без довідок з роботи, відомостей про зарплату. Тут схвалюють всім (працюючим неофіційно, працевлаштованим за договором, тимчасово безробітним);
  • без поручителів і нав'язливих дзвінків родичам, колегам, друзям. Тобто для кредитування можна не просвіщати своїх близьких в виниклі труднощі, особливо, якщо повідомляти громадськість не входило в плани спочатку;
  • кредит без застави. Немає необхідності віддавати свої улюблені, цінні речі в якості гарантії;
  • кредит без відсотків. Ця пропозиція для нових заявників, які ще не користувалися даним сервісом. Перша позика до 6000 грн оформляється під 0,01%, що практично безкоштовно.

Чому з нами безпечно?

Якщо шукайте кредит без обману в отриманні, сервіс Майкредіт - краще рішення. У ньому взяти кредит онлайн безпечно. По-перше, система якісно зберігає персональні дані клієнтів, не використовує в непризначених цілях. По-друге, діє багаторівнева перевірка осіб, які подають онлайн-заявки, тому скористатися вкраденим/знайденим паспортом не вийде, оскільки ПІБ перевіряється і повинні відповідати власнику картки.

Система навіть аналізує кількість проведеного часу на сайті. Потенційно зацікавлена людина зазвичай не замовляє гроші в першу ж хвилину, вона вивчає інформацію, на що природно потрібен час.

Таким чином, продумано все до дрібниць, і ймовірність шахрайських зломів виключена, адже команда Майкредіт турбується про своїх клієнтів.

Залиште свій коментар
Будь ласка, введіть Ваше ім`я
Будь ласка, введіть Ваш коментар
captcha=feedback
Введіть символи