Де позичити гроші під відсотки в Києві?

03-05-2003

Київ вважається одним з найдорожчих міст України, і щоб прожити тут місяць з урахуванням знімання квартири, потрібно мати дохід не менше 10000 грн. Без фінансової підтримки обійтися складно, тому важливо знати, де можна швидко позичити гроші. Коли приходять фінансові проблеми, відразу починаєш думати, де можна позичити гроші. Перебираються всі контакти в телефоні, починаєш думати, хто справді зможе допомогти, коли наступна зарплата. Але найбільша проблема настає тоді, коли розумієш, що допомогти нікому.

Єдиним варіантом залишається кредит від приватної особи, тому важливо знати, де правильно позичити гроші під відсотки, особливо якщо ти знаходишся в Києві, де немало аферистів.

Найпопулярніші місця кредитування

Позики під відсоток - це цілий бізнес, оскільки попит на кредитування з кожним роком все зростає. Кредитори, які дорожать іміджем, готові пропонувати досить вигідні умови і гарантувати чесність операції.

Сьогодні позичити гроші в Києві можна в:

Ломбарди

Ломбарди завжди готові позичити терміново гроші навіть цілодобово. Проте операція буде заставна, а це означає, що без застави майна отримати суму неможливо. Крім того, оцінка майна проходить за ціною набагато нижче роздрібної, а якщо ви захочете викупити майно, доведеться виплатити суму в 2-3 рази більшу від первинної.

Розглянемо, які умови пропонують ломбарди:

Назва Сума (максимум) Відсоток
Благо 50000 11%
Капітал 50000 13%
Комод 65000 12,5%

Банки

Сьогодні отримати кредит в банку без відмови, особливо якщо у вас є проблеми з кредитною історією, практично неможливо. Простіше узяти техніку в розстрочку, а на кредит готівкою навіть на невелику суму, розраховувати не доводиться. Якщо ж ви упевнені, що банки вам не відмовлять, готуйтеся, що на оформлення процедури потрібно витратити біля 3-х днів.

На прикладі таблиці розглянемо, на яких умовах кредитують найбільш популярні банки України:

Назва Сума (максимум) Відсотки
Укрсоцбанк 40000 8,87
Ощадбанк 50000 14,04
Банк Восток 100000 18,81%
Ідея Банк 50000 24,48
Альфа-Банк 100000 54,05

Онлайн сервіси

Онлайн кредитування пропонує дійсно вигідні умови. Щоб позичити гроші в Інтернеті, не потрібно виходити з будинку, зустрічатися з менеджерами, оформляти цілий пакет документів, оскільки все що потрібно - зайти на сайт і подати заявку. В Україні працює більше 600 онлайн сервісів і Майкредит – один з найпопулярніших, але подивимося й на послуги інших організацій:

Назва Сума (грн) Відсоток
Mycredit До 10000 Перший під 0%, повторний – 1,6%
TopCredit До 10000 1,9%
Moneyboom До 2000 1,75%
CreditOn До 10000 1,9%
Money24 До 20000 1,9%

В Інтернеті взяти велику суму неможливо, максимальний ліміт складає 20000 грн., хоча в Альфа-Банку можна взяти до 100000 грн. Але сервіси пропонують лояльні умови, а тому найнижчий відсоток на кредит можна отримати навіть з поганою кредитною історією. Крім того, не буде проблем із збором документів, оскільки заявка оформляється за 5 хвилин.

Що вибрати?

Онлайн-кредитування має явні переваги і має великий попит серед українців незалежно від їх статусу і рівня доходів. Навіть працюючі люди часто звертаються до онлайн-кредитування, тому що така фінансова підтримка дозволяє обійтися без допомоги сторонніх. Однією з найбільш популярних компаній є Майкредит.

Гроші в борг може отримати будь-який повнолітній українець, якому суми 10000 буде вистачати для вирішення проблем.

Сервіс пропонує вигідні умови:

  • Перша позика практично під 0 відсотків;
  • Для повторних клієнтів кредитний ліміт збільшується до 10000 гривень;
  • Без довідок про доходи і поручителів;
  • Без першого внеску;
  • Можна самому продовжити термін договору;
  • Схвалюється до 99% заявок.

Якщо кредит в банку без відмови оформити не вийшло, сміливо звертайтеся в Майкредит.

Залиште свій коментар
Будь ласка, введіть Ваше ім`я
Будь ласка, введіть Ваш коментар
captcha=feedback
Введіть символи