Де взяти кредит військовослужбовцю в Україні?

credit-voennym

Вивчаючи законодавство нашої країни, можна побачити, що військові в плані оформлення позик мають ті ж права, що й інші громадяни. Але на практиці отримати кредит військовослужбовцю в банку непросто, якщо мова не йде про спеціальні соціальні програми.

Банківські структури неохоче надають кредит військовослужбовцям через те, що існує закон, що надає пільги для даної категорії і звільняє від сплати штрафів і пені, і в деяких випадках - навіть відсотків. А також тому, що така сфера діяльності передбачає підвищений ризик втрати дієздатності.

Спробувати взяти гроші в борг військовослужбовцю ніхто не заборонить, але такий клієнт вважається ризиковим. Як правило, він отримує відмову, і про причини ніхто не повідомляє.

Як отримати кредит військовослужбовцю в банку?

Взяти кредит військовослужбовцю, який проходить службу за контрактом, є можливим лише при пред'явленні заставного майна, оформленні дорогої страховки або підключенні третіх осіб в якості поручителів. Така політика всіх банківських установ.

Звичайно, в деяких з них є спеціальні програми, що пропонують кредит для військовослужбовців на пільгових умовах. За такими позиками рішення приймається індивідуально в кожному випадку, і вимоги в одному і тому ж установі для різних людей можуть відрізнятися.

Які банки нададуть військовослужбовцю кредит?

Зрозуміло, що при зверненні за фінансовою підтримкою, відмову можуть отримати і цивільні: багато хто не видає гроші студентам, пенсіонерам, не оформляють кредит для військових. Проте, оформити картку з лімітом практично в будь-якому банку може кожен бажаючий.

Важливо знати нюанси укладення договорів, відсотки і максимально доступні суми.Такі дані зібрані в таблиці нижче.

Банк Сума, тис грн Ставка, % Пільговий період Документи
ПриватБанк до 50 43,2% 55 Паспорт, ИНН
Ідея банк до 100 48% 92
АльфаБанк до 75 30% 55

Що ж стосується термінів у договорі, ця умова залежить від суми та інших умов. Як правило, невелику суму можуть видати на півроку або рік, а великі кредити є довгостроковими.

Більш лояльно кредитодавці ставляться до таких клієнтів тоді, коли потрібен споживчий кредит військовослужбовцю, який можна оформити прямо в магазині.Вартість покупки зазвичай не перевищує декількох тисяч, навіть якщо оформляється велика техніка.

Також слід враховувати той момент, що звернення в банк має свої особливості, серед яких можливість отримати позику тільки при відвідуванні відділення і, як правило, не один раз. Тут велика ймовірність відмов, і особливо в тому випадку, коли це безвідсотковий кредит для військовослужбовців. Ті, хто хочуть укласти договір, прив'язані до місця і часу, який призначає співпрацівник.

МФО – кредит для військових без проблем!

Коли немає часу довго чекати відповіді по заявці і фінансова допомога потрібно прямо зараз, хорошим варіантом буде звернутися до МФО. Такі організації нададуть кредит військовослужбовцям за контрактом, пенсіонеру, студенту і мамі в декретній відпустці.

Єдина проблема – складність вибору, адже подібних фірм в країні більше семи сотень. Орієнтуватися варто на вимоги, популярність компанії серед населення, реальні відгуки, а також можливість взяти кредит онлайн військовим.

МФО Сума, тис грн Строк кредитування Відсоток, % Документи
Miloan 7 1-30 1,3 Паспорт, ІПН, картка банка
MoneyVeo 15 1-30 1,66
СashPoint 7 7,15 2,5
CreditOn 15 1-30 1,9
MyCredit 10 1-30 1,6
soscredit 10 1-30 1,6
кредит маркет 10 1-35 3
Дінеро 15 7,14,30 0,96
Алекс Кредит 10 5-30 1,7

Серед названих організацій сервіс онлайн-кредитування MyCredit схвалює максимальну кількість заявок, пропонує найбільш прийнятні умови та швидке оформлення. Ви отримаєте гроші за 15 хвилин і зможете вирішити фінансові труднощі негайно.

img
Ксенія Полторацька Кредитний експерт, MyCredit
Автор статті: Всі статті автора
Залиште свій коментар
Будь ласка, введіть Ваше ім`я
Будь ласка, введіть Ваш коментар
captcha=feedback
Введіть символи