Кредит з відкритими простроченнями терміново в Україні

credit-s-psr-srochno

Не секрет, що вкрай складно отримати кредит з простроченнями. Приховати таку інформацію від фінансових структур неможливо (вона зберігається в загальній базі - БКІ). Перед остаточним рішенням, кредитори ретельно вивчають історію клієнтів, перевіряють на наявність активних заборгованостей. Це і може стати приводом для відмови. Залишається або змиритися зі своїм плачевним становищем, або шукати допомогу з кредитом з відкритими простроченнями.

Одні воліють класичний формат, неодноразово звертаючись в банки, незважаючи на постійні відмови. Інші шукають нестандартні шляхи, зв'язуючись з агентами-брокерами за винагороду. Настав час детально розібратися, куди податися, якщо терміново потрібен гарантований кредит з відкритими простроченнями, чи є гідна альтернатива банкам-кредиторам.

Чому банки не дають кредити з відкритими простроченнями?

Терміново взяти кредит з відкритими великими простроченнями в Україні вкрай складно, звертаючись в організації банківського сектора. Так відбувається по ряду об'єктивних причин:

  • Потенційний клієнт є неблагонадійним, безвідповідальним, оскільки порушує виконання особистих обов'язків. У компанії немає серйозних гарантій, що він буде виконувати належні зобов'язання;
  • На даний момент особа зобов'язана виплачувати борги іншим структурам-кредиторам, тому велика ймовірність, що йому банально не вистачить коштів для виплати нової позики.

Однак серед інших діють банки, які надають кредит з відкритими простроченнями, але варто мати на увазі завищену процентну ставку, підвищений віковий показник (23-25 років мінімум), а також необхідність додаткового страхування. Так, кредит з відкритими простроченнями більше 120 днів в Україні можуть видати деякі банки-кредитори, висунувши вимогу поруки, або заставного майна.

Значним мінусом є кількість ліберальних компаній - їх дуже мало; пошук підходящої може затягнутися.

Куди звернутися, якщо терміново потрібні гроші, щоб закрити кредит?

У складній ситуації, коли терміново потрібні гроші, але звідусіль приходить "ні", важливо швидко зорієнтуватися, не втрачати час на паніку. Як показує практика, найпростіше отримати кредит боржникам з відкритими простроченнями без відмови в МФО через їх більш лояльне ставлення до користувачів, там менш жорсткі норми та правила.

Безліч громадян оформляють “швидко позики”, щоб погасити ними злощасний борг за один раз. Таким чином легше та швидше вилізти з боргової ями, задіявши мінімальні ресурси.

Вигідною пропозицією буде терміновий кредит за 15 хв від сервісу мікрокредитування MyCredit, який здійснює свою діяльність виключно через інтернет-платформи. Тут спрацьовує головний принцип - доступність для кожної людини, що звернулася. Тобто студенти, безробітні, ті, що мало отримують, багатодітні, пенсіонери - всі ці люди мають реальну можливість отримати кредит онлайн на картку з відкритими простроченнями терміново в Україні на прийнятних умовах.

Залиште свій коментар
Будь ласка, введіть Ваше ім`я
Будь ласка, введіть Ваш коментар
captcha=feedback
Введіть символи