Де позичити велику суму грошей?

gde-naiti-summy

Мікрокредитування вже давно популярно в Україні, але деякі ще можуть не знати, що таке мікрокредит і як його оформити. Насправді, все просто і зрозуміло. Крім того, це дозволяє в будь-який час знайти потрібну суму грошей і оформити його в будь-який час.

Зайняти більшу суму грошей іноді буває складно. Тим більше, з урахуванням непростої економічної ситуації, яка склалася в Україні. На сьогодні рівень мінімальної зарплати становить 3 200 грн, при цьому стаття витрат буде істотно вище. Наприклад, сім'ї з 3-х чоловік в Києві доведеться витратити більше 8 000 грн в місяць, а з доходом 6 400, вже різниця в пару тисяч гривень стає видимою.

Якщо сума невелика, здається, що її просто дістати. А що робити, якщо не вистачає значної частини? У кого можна зайняти велику суму грошей в такому випадку? По суті, засобів може не вистачати на покупку автомобіля, квартири або навіть закриття боргу по кредиту.

Ось кілька варіантів:

  • Звернутися в банк;
  • Кредитну спілку;
  • До приватної особи;
  • Мікрофінансову організацію.

Скрізь (і це зрозуміло) будуть свої «плюси» і «мінуси», але, якщо їх знати, можна зайняти велику суму грошей без особливих проблем. Проаналізуємо варіанти.

Зайняти велику суму грошей можна в банку

Банки і розраховані на те, щоб кредитувати на великі кошти. Але при цьому і переплата буде немаленькою. У таблиці нижче можна порівняти кілька пропозицій від банків, де можливо позичити гроші під відсотки:

Банк Можлива сума, грн Відсоткова ставка, % На які цілі? Перелік документів
Вернум Банк 49 000 12,69 На будь-які Паспорт, код, довідка про доходи
Ощадбанк 50 000 14,04
КредитДніпро 25 000 29,06
УкрсибБанк 150 000 39,92
Кредобанк 35 000 51,8

При цьому зайняти грошей зможе не кожен - до клієнта виставляються особливі вимоги:

  • Вік мінімум 21-25 років;
  • Обов'язкове офіційне працевлаштування;
  • Важливо надати довідку про доходи;
  • Оцінюється кредитна історія, сімейний стан, стаж роботи і посаду.

Наскільки велику суму грошей можуть дати МФО?

А ось у мікрокредитній організації якщо і не можна отримати більше 15 000 грн (в основному саме це максимум), то взяти 10 000 грн в кредит - легко. Оформлення займає не більше 15 хвилин і при цьому практично ніколи не відмовляють. Єдиний складний вибір може бути пов'язаний з підбором варіантів, куди звернутися. В Україні працює понад 800 компаній, і тут краще буде орієнтуватися на рейтинги, популярність і переплату. На прикладі таблиці нижче подивимося, у кого зайняти велику суму грошей буде вигідніше.

МФО Можлива сума, грн Відсоткова ставка, % На які цілі? Список документів
CashMe 15 000 1,75 На будь-які Паспорт та код
KF 4 000 0,86
CreditOn 15 000 1,9
MyCredit 12 000 1,99
CashPoint 5 000 1,5

Як бачимо, МФО дає можливість вигідно взяти гроші. Крім того, це позика 24 години і буде дуже вигідно звернутися до них у будь-який час.

Переваги взяти у Mycredit

Однією з популярних компаній в Україні залишається Майкредіт, де кожен може отримати до 10 000 грн на будь-які цілі. Кредитний ліміт для нових клієнтів при цьому становить 3 000 грн, зате отримати його можна всього під 0,01%.

Умови позики такі:

Позика без дзвінків від Майкредіт дозволяє в будь-який час доби взяти позику і вирішити більшість проблем. Переплата при цьому буде мінімальною, а ймовірності відмови практично немає.

Залиште свій коментар
Будь ласка, введіть Ваше ім`я
Будь ласка, введіть Ваш коментар
captcha=feedback
Введіть символи